poze concert aly fila kristal glam club

Concert Aly & Fila @ Kristal Glam Club

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 6 Decembrie 2014

Categorii: Muzica si Concerte

Dupa succesul din primavara acestui an, atunci cand au fost cap de afis la evenimentul Armada Night, celebrul DJ duo egiptean ALY & FILA (#28 in DJ Mag) revine in Bucuresti, de data aceasta la Kristal Glam Club, pe 6 Decembrie pentru a-si promova cel mai recent album intitulat “THE OTHER SHORE”!

ALY & FILA (Egipt):

La fel de fierbinti ca Sahara si la fel de impunatori ca piramidele, Aly & Fila continua sa ramana singurii egipteni care au reusit sa obtina un succes fulminant pe scena EDM. Atat productiile trance de la inceputul carierei lor (ex: ‘Eye of Horus’ si ‘Spirit of Ka’) cat si hiturile mai recente cum ar fi ‘We Control The Sunlight’ (A State Of Trance’s Tune of the Year 2011), se impletesc armonios cu mixuri radio si live absolut explozive.

De la an la an cei doi se situeaza din ce in ce mai sus in celebrul DJ Magazine Top 100 DJs, in 2013 ajungand in top 20. Succesul este marcat de nenumarate evenimente (petreceri, festivaluri) internationale la care Aly & Fila au participat, fiind capabili sa incante cu seturile lor milioane de fani ai muzicii trance in fiecare an.

In vara 2013 artistii au lansat al doilea lor album intitulat ‘Quiet Storm’, mult asteptat dupa primul lor album de succes ‘Rising Sun’ iar la numai un an dupa, acum in toamna anului 2014, au revenit in mod suprinzator cu un alt nou album, cel de-al treilea la numar numit “The Other Shore”, un album foarte reusit ce deja se bucura de un real succes.

De aproape un deceniu Aly & Fila cuceresc inima, mintea si imaginatia trancerilor din lumea intreaga prin productiile si seturile lor debordante. Prin prezenta lor pe scena au ridicat stacheta celor mai faimoase cluburi de muzica electronica. De asemenea au dominat cele mai importante festivaluri de muzica electronica de pe planeta - EDC - Las Vegas, Tomorrowland, Global Gathering, Dance Valley, Stereosonic, WMC si Full On Ferry, acestea fiind doar cateva.

In acelasi spirit, Aly & Fila continua traditia de a mixa pe cele mai celebre si respectabile scene. Aly & Fila au mixat la mai toate evenimentele ASOT (organizate anual pentru a sarbatori aniversarea emisiunii radio A State Of Trance a lui Armin van Buuren). Fiti pe faza si nu ratati nici un set live semnat Aly & Fila si nu uitati de emisiunea radio saptamanala ‘Future Sounds of Egypt’ (FSOE) in continua ascensiune pe scena evolutiilor trance.

Taxa de intrare: 30 lei inainte de miezul noptii si 40 lei dupa 12 noaptea (18+) Accesul minorilor la acest eveniment este strict interzis!

Pentru rezervari: Kristal Glam Club +40.722.795.184 Pentru acreditari de presa: office@trancendance.ro

Pret bilet: 30/40

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 714
Cuvinte cheie: Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3430 zile, 04 Dec. 2014

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .