poze concert amorphis soilwork i jinjer

Concert Amorphis, Soilwork și Jinjer

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 22 Ianuarie 2019
Arenele Romane

Categorii: Muzica si Concerte

Amorhpis, Soilwork și Jinjer cântă pe 22 ianuarie 2019 la Arenele Romane (cort încălzit). În deschidere vor cânta Nailed to Obscurity.

Finlandezii de la Amorphis se reîntorc la București pentru a prezenta cel mai recent album: "Queen of Time", dar și piesele care i-au făcut celebri de atâția ani. Formată în 1990, Amorphis a avut o ascensiune rapidă pe scena metalului internațional, stilul abordat la început fiind death metal, însă, o dată cu trecerea timpului, stilul trupei a evoluat către progresiv metal sau melodic death metal.

Soilwork vin din Suedia și sunt prezenți pe scena metalului din 1995. În tot acest timp au lansat 10 materiale de studio, cel mai recent dintre ele fiind "The Ride Majestic" (2015).

Formată în anul 2010, după ce Tatiana Shmailyuk a devenit solista trupei, Jinjer și-a câștigat în scurt timp titlul de cea mai bună trupă de metal din Ucraina. Cu influențe precum Lamb of God, Pantera, Gojira, Killswitch Engage, Death sau Chimaira, Jinjer abordează un mix inteligent de progressive și groove metal împodobit cu elemente funk, raggae și jazz. Dedicați în totalitate muzicii pe care o creează, ucrainenii de la Jinjer au lansat trei albume de studio, cel mai recent fiind "King of Everything", material lansat sub egida casei de discuri Napalm Records.

Concertul va fi deschis de germanii de la Nailed to Obscurity, trupă activă din 2005 cu 3 albume la activ care au conturat ca stil un melodic-doom metal. Cel mai recent album a fost lansat în 2017 și se intitulează "King Delusion".

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 975
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Bucuresti
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 2008 zile, 27 Aug. 2018

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .