poze concert black tusk si roadkillsoda in club control

Concert Black Tusk si RoadkillSoda in Club Control

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 2 Iulie 2014 21:00
Str.Constantin Mille 4

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert in Club Control din capitala


Miercuri, 02 iulie 2014, Axa Valaha Productions & Ribcage Booking vă invită începând cu ora 21:00 la un concert al trupelor Black Tusk și Roadkill Soda în Club Control.


Axa Valaha Productions & Ribcage Booking au incercat intotdeauna sa ofere publicului autohton aparitii in premiera in Romania ale unor trupe mai noi sau mai vechi, fara a ramane vreodata inchistati in tiparele impuse de diverse curente, asa ca nu e nicio surpriza ca cei doi promoteri bucuresteni au decis sa aduca in premiera, pentru prima data live la Bucuresti, una dintre noile revelatii ale scenei americane de metal new age, Black Tusk.

Orasul Savannah din statul american Georgia se contureaza a fi pentru curentul sludge stoner metal si hardcore punk ceea ce Seattle a reprezentat pentru grunge in urma cu 25 de ani. Astfel, Savannah a oferit deja scenei metalice internationale doua dintre cele mai importante nume ale ultimului deceniu, pe Kylesa si Baroness si, incepand din 2005, pe Black Tusk, acest “heavy metal power trio” care respecta intru totul povestea trupelor nord americane de succes, locuiesc pe aceeasi strada din Savannah, fiecare are un background serios in zona independenta de punk si crustcore, astfel ca primul Ep semnat de Black Tusk a fost lansat la doar cateva luni dupa formarea trupei, material urmat de lansarea primelor doua albume, “The Fallen Kingdom” si “Passage Through Purgatory”, ambele sub egida indie labelului local Hyperrealist Records, inainte ca trupa sa semneze in 2009 cu una dintre cele mai importante case de discuri americane din prezent, Relapse Records. De asemenea, in buna traditie a scenei punk hardcore din perioada de glorie, Black Tusk au participat la lansarea mai multor albume split cu trupele Asg, The Holy Mountain si Fight Amp, toate lansate in 2009, inainte de semnarea contractului cu Relapse, care a adus trupa in atentia scenei internationale odata cu lansarea albumului “Taste of Sin” din 2010.

Biletele pentru acest concert vor fi disponibile doar in seara evenimentului, la intrare. Pretul biletelor va fi de 25 de lei pentru primele 50 de bucati, disponibile numai pana la ora 21.00. Ulterior pretul unui bilet va fi de 30 de lei.

Mai multe detalii: http://www.rockstage.ro/

Pret bilet: 25 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 913
popadriana

Adaugat in urma cu 3646 zile, 26 Apr. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .