poze concert blue velvet in the blu zz club

Concert Blue Velvet in The Blu'zz Club

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 15 Februarie 2014 21:00

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert la The Blu'zz din capitala

Blue Velvet - Cătălina Beta - voce şi Roxana Stroe - chitară, voce.
Dintr-o prietenie şi seri de audiţie şi de cântat împreună de dragul de a cânta, s-a născut organic un proiect muzical. S-au întâlnit pe un teren comun, presărat cu blues, jazz, folk song american şi country. Le apropie sensibilităţi muzicale comune, delicateţuri de femei, nerv şi multă pasiune.
Roxana Stroe cântă la chitară de la vârsta de 13 ani. Este singură chitaristă de blues din ţară, cu un CV impresionant. A concertat alături de A.G. Weinberger, Berti Barbera, Harry Tavitian, Narcisa Suciu, Garbis Dedeian, Direcţia 5, Nightlosers, Alex Man. A activat ca titulară în grupurile Mike Godoroja & The Blue Spirit (cu care a scos un album pe piaţa muzicală), Nicola, Balcanamera Band (formaţia tatălui ei, Corneliu Stroe). Din 2008 şi până în prezent are propria sa formaţie numită Foxy Lady Band. A participat la festivaluri cunoscute de blues şi jazz din România şi emisiuni de televiziune dedicate genului.
Cătălina Beta. Cu un timbru de catifea, inconfundabil, o voce caldă, curată, emoţionantă, trezind profunzimi. Deşi un nume pe scena de folk (unde a devenit cunoscută prin propriile compoziţii), în ultimii ani este îndrăgostită de jazz şi susţine concerte cu muzicieni de această factură. De-a lungul timpului colaborează cu muzicieni ca Jul Baldovin, Romeo Cozma, Jimmy, Ati de Chile, Harvis Padron, Andreas Aron, Luis Palomino, Lucian Maxim, Adrian Flautistu, Alex Borsan, Răzvan Cojanu, Ciprian Pop, Virgil Popovici, Mur (T-Jazz), Capriel Dedeian, Garbis Dedeian, Eugen Nichiteanu, Eldad Tarmu, Albert Tajti, Alex Man, Sorin Romanescu, Sorin Terinte.

Mai multe detalii: http://www.no3.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 735
popadriana

Adaugat in urma cu 2531 zile, 11 Feb. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 7 Ian 2021 - 21 Ian 2021
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 7 Ian 2021 - 21 Ian 2021
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 7 Ian 2021 - 21 Ian 2021
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 7 Ian 2021 - 21 Ian 2021
  • Ai ceva de zis?

    .