poze concert cargo la hard rock cafe

Concert CARGO la Hard Rock Cafe

Bucuresti , Bucuresti. Joi 28 Septembrie 2017 21:30
Hard Rock Cafe, Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau

Categorii: Muzica si Concerte

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, joi, 28 septembrie, incepand cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu legenda rockului romanesc, CARGO !

Infiintata la Timisoara in 1985, Cargo a revolutionat rockul romanesc printr-al sau hard rock, inca de la primul album “Povestiri din gara”. Succesul l-au cunoscut cu albumul din 1995, Destin iar gloria absoluta in 1998, de Sanziene cand au lansat Ziua Vrajitoarelor si o brousa intitulata Jurnal de bord, cu texele tuturor cantecelor si biografia oficiala a trupei. La inceputurile anilor 2000 se lanseaza Baga-ti mintile in cap sub egida Media Pro Music iar in 2007 au lansat un album “Best Of” intitulat XXII ce contine 22 dintre piesele trupei. Cele mai recente single-uri ale trupei “Nu ma lasa sa-mi fie dor” si “A 5-a dimensiune” s-au bucurat in 2013 de un succes enorm la public. “A 5-a dimensiune” “vorbeste despre panica oamenilor cu privire la sfarsitul lumii, la trecerea dintr-o dimensiune in alta”, a spus Adi Barar, chitaristul trupei. “In plus, in piesa este vorba si despre dorinta de eliberare a omului modern din jungla vietii moderne, intr-o alta lume, intr-o alta dimensiune”, au completat ceilalti membri ai trupei. In 2015, CARGO au aniversat 30 de ani printr-un concert grandios organizat de METALHEAD in cadrul festivalului Metalhead Meeting 2015 iar in ianuarie 2016 au lansat un Vinyl, primul vinyl live al trupei !

Cargo inseamna Adi Barar – chitara, Adrian Igrisan (baciu)- voce, Tavi Pilan- tobe, Ionut Carja – clape si Alin Achim – bass. Mai multe informatii despre artisti puteti gasi pe pagina oficiala de Facebook a formatiei: http://www.facebook.com/cargorock

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara precum si in ziua concertului la intrare.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 870
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 2403 zile, 30 Aug. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .