poze concert caritabil benetone band impreuna pentru ioni

Concert caritabil BENETONE Band: împreună, pentru Ioni!

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 6 Decembrie 2013 22:30
Club Route 66, Calea Victoiriei 48-50

Categorii: Muzica si Concerte

Muzica întăreşte spiritul! Iar alături de tine, poate salva o viaţa!

Atunci când ai norocul să îţi fie dăruit un talent trebuie să ştii că e nepreţuit şi că este datoria ta morală de a returna lumii ceva în schimb. Aşa am gândit în urmă cu 3 ani când ne-am promis că nu vom uita ce înseamnă muzica pentru noi şi ne vom folosi de acest talent pentru a face bine. De atunci, în fiecare an, am susţinut cel puţin un concert caritabil. Am reacţionat de fiecare dată când ni s-a cerut, dar am păstrat o tradiţie: de Moş Nicolae, în ziua în care toţi copiii aşteaptă să descopere surprizele din ghetuţe, să jucăm noi rolul darurilor de care un suflet are nevoie mai mult ca oricând. Faptul că toate cazurile în care ne-am implicat au avut o evoluţie optimistă, reuşind să obţină victorii în faţa bolilor şi a suferinţei, e un semn clar pentru noi că trebuie să mergem mai departe.

Succesul iniţiativelor BENETONE Band a fost posibil datorită tuturor celor care ne-au susţinut prin prezenţă, promovare, implicare. Acestea fiind spuse, vă anunţăm că avem nevoie de voi pe 6 decembrie 2013 când, în Route 66 (Calea Victoriei, nr. 48-50), va avea loc concertul caritabil pentru IOAN, care pentru noi nu e doar “speranţa chitarei clasice”, cum îl numesc toţi cei care îl cunosc, ci şi speranţa că minunile nu sunt o simplă poveste. Pentru că Ioan (sau Ioni, cum îl alintă cei apropiaţi) este o minune! Una care trebuie să triumfe asupra răului. Nu este o minune doar graţie talentului său muzical incredibil, ci şi datorită forţei pe care o are la 15 ani în lupta sa cu un diagnostic îngrozitor: limfom malign Hodkins, stadiul 4, cu metastază vertebrală şi compresie medulară.

Ioan a început tratamentul la o clinică din Viena şi se pregăteşte pentru marea bătălie: transplantul de măduvă. Costurile tratamentului complet depăşesc 50.000 de euro, o sumă care poate copleşi uşor o mamă singură, din România. Dar Roxana, mama lui Ioni, nu s-a gândit niciun moment să renunţe, iar vocea ei a fost auzită şi donaţiile au început. Noi vrem să ducem povestea mai departe, până când se vor fi strâns suficienţi bani pentru ca transplantul să fie posibil.

Prezenţa şi implicarea voastră înseamnă mai mult decât o mică sumă depusă într-un cont! De ea depind paşii pe care Ioni îi mai are de parcurs pe drumul spre a-şi trăi visul: să revadă Viena, de data asta pentru a cânta pe scenele care încă mai găzduiesc din magia lui Mozart, Beethoven, Hyden… Şi când o va face, va cânta pentru voi toţi. Dar va cânta eliberat de durerile cancerului limfatic, cele cu care a păşit în ultimul an pe scenă şi în ciuda cărora a obţinut 7 premii întâi. Oare de câtă tărie şi iubire pentru muzică e nevoie să poţi face asta?

Pentru a cunoaşte mai bine cine este Ioan şi pentru a fi la curent cu evoluţia sa, vă invităm să urmăriţi pagina noastră de Facebook unde vom pune constant informaţii. La apelul nostru au răspuns şi de data aceasta, după cum ne-au obişnuit, prietenii de la Trupa 23, pe care îi veţi vedea pe scenă ca invitaţi speciali pe 6 decembrie. Alături de noi mai sunt colegii lui Ioan, precum şi profesorul lor, Costin Soare. Le mulţumim!

Fă parte anul acesta din echipa de voluntari a lui Moş Nicolae şi vino vineri, 6 decembrie, în Route 66, de la ora 22:00, la concertul caritabil pentru Ioan susţinut de BENETONE Band. Banii care se vor strânge din vânzarea biletelor, precum şi din donaţiile individuale care se vor putea face într-o urnă disponibilă în seara evenimentului, vor fi integral dăruiţi cauzei . Preţul unui bilet de intrare este de 25 RON. Pentru rezervări puteţi suna la numărul de telefon 0735 350 350.

Nu uita: Muzica întăreşte spiritul! Iar alături de tine, poate salva o viaţa!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/266815950133862/

Pret bilet: 25 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 775
laura ducu

Adaugat in urma cu 3780 zile, 22 Nov. 2013

Adaugat de MissAltheea

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 145

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .