poze concert caritabil in yellow club

Concert Caritabil in Yellow Club

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 31 Mai 2014 21:00

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert in Yellow Club din capitala

CONCERT CARITABIL în beneficiul Centrului Generaţii patronat de Fundaţia Principesa Margareta a României. Fodurile strânse vor merge către 50 de copii proveniţi din familii defavorizate sau din case de copii.
Sub egida Hyperflash promovează muzica bună, publicaţia îi prezintă pe membrii trupelor SKETCH ŞI SPACE NEEDLE într-un concert extraordinar care va inspira generozitate şi bucurie.
Hyperflash.ro: ”Avem acum şansa să dăm o mână de aujutor, sprijinind 50 de copii defavorizaţi. Ne dorim să-i ajutăm să zâmbească de 1 iunie. Toţi cei care vor să ajute sunt aşteptaţi să ni se alăture”.
Sketch este o trupă de rock alternativ, din București – România. Aceasta s-a înfințat în vara anului 2010, fiind formată din Danial Antohi (chitară și voce), Mircea Steriu (chitară), Alexandru Sasu (bass) și Radu Dorobanțu (tobe).
Primul concert a avut loc în noiembrie 2010 la concursul internațional Global Battle of the Bands (GBOB), urmând apoi numeroase concerte alături de nume cunoscute (Uk, Omul Cu Șobolani, The MOOoD, AB4, Robin and the Backstabbers etc).
În vara anului 2011 formația a cântat alături de The Subways la festivalul Stufstock – Vama Veche și în Sibiu la festivalul Imagine. Influențele trupei se trag din muzica celor de la Foo Fighters, Queens of the stoneage, The Vines, Biffy Clyro și Black Rebel Motorcycle Club.
Space Needle a început ca fiind proiectul solo a lui Alex Purje în colaborare cu artiști de renume mondial. Scopul principal al formației Space Needle este de a face cunoscut tuturor că scena grunge este încă activă la nivel mondial, continuând moștenirea lăsată de către pionierii genului cum ar fi : Alice in Chains, Pearl Jam, Nirvana, Soundgarden și Stone Temple Pilots.
Conceptul și esența formației aparțin lui Alex Purje (voce și chitară), dar produsul final este colaborarea cu Nicolae Aramă (chitară), Călina Maria (bass) și Ati de Chile (tobe).
Harlequin_Jack este o trupă de weird-Alternative-Rock-experimental, formată din:

Narcis Axinte, adică Jack ~ voce, chitară, versuri şi aranjamente;
Alex Doppelgänger ~ clape şi synth-uri;
Claudiu Țîrcovnicu ~ tobe;
Lazăr Enescu ~ bass.

Mai multe detalii: http://concerte-azi.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 550
popadriana

Adaugat in urma cu 2330 zile, 15 Mai. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 29 Sep 2020 - 12 Oct 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 29 Sep 2020 - 12 Oct 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 29 Sep 2020 - 12 Oct 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 29 Sep 2020 - 12 Oct 2020
  • Ai ceva de zis?

    .