poze concert caritabil pentru sustinerea educatiei
poze concert caritabil pentru sustinerea educatiei

Concert caritabil pentru susţinerea educaţiei

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 11 Septembrie 2015 19:00
bd. Tineretului nr.8-10, sector 4, 040353 Bucuresti, Romania

Categorii: Muzica si Concerte

Asociatia PsiArt în parteneriat cu Palatul Național al Copiilor, te invită la un concert caritabil, în compania sopranei Diana Gheorghe și a tenorului Alin Stoica, care vor susține un recital, ce-ți va face sufletul să vibreze. Concertul se adresează tuturor iubitorilor de artă și celor care doresc să ajute copiii de la Asociatia Dordedor. Din banii strânși din vânzarea biletelor, vom achiziționa rechizite pentru facilitarea accesului în noul an școlar. Asociatia Dor de Dor are sediul în Comuna Dor Mărunt, județul Călărași, și urmărește să dezvolte calitățile și aptitudinile copiilor și tinerilor defavorizați, pentru a fi capabili să-și aleagă cel mai potrivit viitor. În Comuna Dor Mărunt sunt și copii care trăiesc în condiții precare și care au nevoie de ajutorul nostru. Pentru achiziționarea biletelor vă așteptăm în Centrul Vechi, la The Bankers (Str. Șelari nr.15): https://www.facebook.com/thebankerspubselari?ref=ts&fref=ts LUNI, 24.08.2015: 16:00-18:00 MARȚI, 25.08.2015: 16:00-18:00 MIERCURI, 26.08.2015: 16:00-18:00 JOI, 27.08.2015: 16:00-18:00 Pentru rezervarea biletelor accesaţi link-ul următor https://volunteer1.typeform.com/to/xsFirz . Vă așteptăm cu drag!


În data de 11 septembrie, într-o zi încărcată cu tot felul de semnificații profunde, Asociația PsiArt organizează un Concert Caritabil, în sala mică a Palatului Național al Copiilor din București. În urma acestui concert, vor fi achiziționate rechizite și alte lucruri necesare începerii noului an școlar, pentru copiii defavorizați din comuna Dor-Mărunt din județul Călărași.
Pentru acest eveniment caritabil au fost aleși drept beneficiari copiii din Dor-Mărunt, deoarece foarte mulți merg la școală constant, însă nu au nici măcar rechizite de bază pentru a putea fi motivați să continue să învețe și să se dezvolte. Pentru acești copii a mai fost organizat un târg caritabil de ziua copilului, în urma căruia, copiii au primit jucării și alimente.
Declarația președintelui asociației PsiArt, Mihai Pârâianu: „Am ales să oferim sprijinul nostru acestor copii din comuna Dor-Mărunt, în primul rând datorită unei conjuncturi în care am lucrat cu ei și am obținut feedback-uri pozitive referitoare la dorința lor de evoluție și dezvoltare personală. Cu siguranță în următorul eveniment caritabil, care va avea loc în apropierea Crăciunului, ne vom focusa asupra altor beneficiari, pentru că ne dorim să susținem dezvoltarea personală a cât mai multor copii și tineri.”
Declarația vicepreședintei asociației PsiArt, Diana Dobîndă: „Suntem recunoscători pentru că am primit un sprijin imens din partea multor persoane, care doresc să participe la eveniment în calitate de spectatori, dar mai ales am primit sprijin din partea unor entități publice, care ne susțin inițiativa prin promovarea evenimentului. Ne bucură mult și faptul că avem sprijinul autorităților locale din comuna Dor-Mărunt, care ne furnizează liste cu informațiile necesare despre beneficiarii acestui proiect și ne vor susține și în efectuarea unui follow-up! Mulțumim tuturor persoanelor implicate, fără de care acest eveniment nu ar fi posibil!”
La acest concert caritabil, spectatorii îi vor putea asculta pe tenorul Alin Stoica și pe soprana Diana Ghoerghe, artiști lirici tineri, entuziaști și cu talent nativ valoros pentru societatea românească. De asemenea vom avea invitați speciali și poate chiar mici surprize pentru public. În cadrul concertului este abordată muzică de operă, pop-operă și muzică ușoară, astfel încât gusturile tuturor muzicofililor să fie satisfăcute.
Organizatorul acestui eveniment caritabil este Asociația PsiArt, organizație nonguvernamentală tânără, cu peste 60 de proiecte în ultimile 8 luni, ce vizează dezvoltarea personală și profesională a tinerilor, utilizând metodologii din psihologie și artă, îmbinate sinergetic armonios. De asemenea, Asociația PsiArt susține tinerii talentați și promovează evenimente cultural artistice, pe care le organizează cu profesionalism și dăruire.
Pentru mai multe detalii despre Asociația PsiArt, precum și despre Concertul Caritabil din data de 11 septembrie, ne puteți vizita pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/AsociatiaPsiArt, unde răspundem cu promptitudine tuturor solicitărilor!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1109693069044298/

Pret bilet: 25 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1020
brigi

Adaugat in urma cu 3142 zile, 21 Aug. 2015

Adaugat de Brigi

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .