poze concert crimena grimaze si warhanger

Concert Crimena, Grimaze si Warhanger

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 9 Martie 2018 20:00
Quantic, Intrarea Grozavesti

Categorii: Muzica si Concerte

La doi ani după lansarea primului album de studio, craiovenii de la CRIMENA au anunțat următorul material de studio intitulat "Revelations".

Acesta este programat pentru a fi lansat în luna Martie și urmează a fi promovat printr-un turneu european "War on the Eastern Front" (Tour)

Primul concert din cadrul tuneului va avea loc în Quantic în data de 9 Martie, alături de Grimaze (BG) și Warhanger (RO)

CRIMENA este o trupă de Groove Metal violent din Craiova, înființată la sfârșitul anului 2012. Pâna în momentul de față au lansat un EP (neoficial) în 2015 numit Genesis VI:XIII precum și un album full length CHAPTER ONE: Divine Betrayal în 2016. Cel din urmă a fost lansat sub casa de discuri grecească The Leaders Records, cei care au fost responsabili și pentru primele materiale discografice ale celor de la Jinjer.

GRIMAZE vin din bulgaria și abordează un stil muzical relativ similar cu al trupei CRIMENA
Cea mai mare diferență în afara de tușele personale specifice, se manifestă în tematica abordată. Grupul Grimaze este foarte implicat în domeniul ecologiei, reușind chiar să întreprindă două turnee tematice, unde, alături de fani, au reușit să strânga peste 200 de metri cubi de deșeuri.

Warhanger abordează un stil agresiv de thrash cu elemente de punk și de hardcore, dar pân? în prezent, după câteva schimbări de componență și după nașterea unor noi compoziții, membrii trupei au căutat să își diversifice stilul, astfel că acum trupa are un sunet caracterizat prin elemente agresive de thrash, hardcore sau punk și chiar industrial, dar îmbinate armonios cu pasaje ceva mai melodice, fapt care a născut ceea ce s-ar putea defini drept „industrial thrashcore”.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 285
Cuvinte cheie: Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 692 zile, 28 Feb. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 19 Ian 2020 - 31 Ian 2020
curs autocad lt 2019

Curs Autocad LT 2019

Bucuresti, Bucuresti. 19 Ian 2020 - 31 Ian 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 19 Ian 2020 - 31 Ian 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 19 Ian 2020 - 31 Ian 2020
  • Ai ceva de zis?

    .