poze concert daniel lazar in the old sibiu vineri 17 aprilie

Concert Daniel Lazar in The Old Sibiu / Vineri, 17 Aprilie

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 17 Aprilie 2015 20:00
Strada Otetelesanu Ion Nr. 3A-3B

Categorii: Muzica si Concerte

Daniel Lazar concerteaza vineri seara “Plugged But Unplugged” in The Old Sibiu

Desi weekendul se anunta absolut incendiar pentru Daniel Lazar, sambata seara fiind programat un nou concert #LIVEANDLOUD in Kaffa Pub, artistul reporneste motoarele cat se poate de usor dar mai ales altfel, dupa minivacanta de sarbatori, maine seara, de la 20.00, in The Old Sibiu - Bucuresti. “Usor dar mai ales altfel” fiindca alaturi de trupa lui, Daniel va concerta “Plugged But Unplugged”, intr-un nou episod al unei serii deja cunoscute publicului in care lucrurile sunt abordate intr-o maniera total diferita, la un alt volum, la un alt bpm, tot petrecere dar o petrecere placuta si linistita a unei seri de exceptie cu multa muzica buna dar mai ales live.

“Plugged but Unplugged” inseamna tranpunerea publica a unui concept de show exclusivist dedicat sectorului privat / corporate (petreceri corporate, petreceri private, brunch, lansari de produse si servicii) in care eleganta si rafinamentul partiturilor de soul sau blues sau jazz sau chiar reductia acustica a celor mai cunoscute refrene se intalnesc cu inclinatia de multe ori obsesiva a lui Daniel dar si a celorlalti prieteni invitati in concert de a comunica cu publicul doar prin intermediul muzicii. Metaforic vorbind, desfasurarea live a acestui concept este o insula unde te refugiezi pentru cateva ore pentru a te deconecta de la realitatea imediata a industriei muzicale.

“Ma bucur mult fiindca de ceva vreme am reluat si public seria concertelor “Plugged But Unplugged” pentru ca cel putin pentru mine este ca un SPA … Imi reincarc bateriile, imi pun gandurile si trairile in ordine. Este un altfel de sentiment pe care mi-l ofera desfasurarea acestui concept. Multi zic ca este vorba de mai multa expresivitate in mod cert este mai multa liniste, alti prieteni zic ca este vorba de mai multa pasiune eu zic ca este mai multa apropiere. Cei care au fost la un concert “Plugged But Unplugged” stiu exact despre ce este vorba, pe toti ceilalti ii astept vineri seara in The Old Sibiu Bucuresti, pentru a intelege la fata locului tot acest “altfel” a ceea ce inseamna Daniel Lazar pe scena.”

Plugged but Unplugged, Vineri, 17 Aprilie, De la 20.00, The Old Sibiu Bucuresti

Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la numarul de telefon 0723.602.560. Mai multe detalii vor fi afisate pe theoldsibiu.ro dar si pe site-ul oficial al artistului www.lazardaniel.ro si pe pagina oficiala de facebook, facebook.com/lazardaniel.ro.

Adresa: Strada Otetelesanu Ion Nr. 3A-3B, Bucuresti
Telefon: 0723.602.560
Web: TheOldSibiu.Ro

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/835281979899070/

Comenteaza pe Facebook
ana maria

Adaugat in urma cu 3269 zile, 17 Apr. 2015

Adaugat de prmanagement

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 8

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .