poze concert extraordinar de anul nou anotimpurile de vivaldi piaz

Concert Extraordinar de Anul Nou „Anotimpurile” de VIVALDI & PIAZ

Bucuresti , Bucuresti. Joi 8 Ianuarie 2015 19:00 - Joi 8 Ianuarie 2015
Str. Popa Soarte nr 40, etaj 1

Categorii: Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 8/14

Fundatia Calea Victoriei va invita in seara zilei de 8 ianuarie, la Teatrul Odeon, sa incepeti anul 2015 armonios, invaluiti in acordurile luminoase din “Anotimpurile” de Vivaldi si mangaiati de ritmurile pasionale semnate de Astor Piazzolla.

Doi dintre cei mai iubiti si talentati muzicieni din tanara generatie, violonistul Alexandru Tomescu si dirijorul Tiberiu Soare, impreuna cu Symphactory Orchestra, va propun un concert intens, care imbina doua stiluri muzicale diferite – Baroc si Tango - in ambianta elegantei Sali Majestic a Teatrului Odeon.

In pauza dintre prima parte a concertului din 8 ianuarie - „Anotimpurile”, de Antonio Vivaldi - si partea a doua - „Anotimpurile de la Buenos Aires”, de Astor Piazzolla - participantii vor putea ciocni un pahar de vin oferit de Valvis Holding, in foaierul teatrului.

Publicul este invitat sa poarte tinuta de gala, pentru a se bucura de aceasta seara muzicala speciala in eleganta sala de spectacol, conceputa in stil francez eclectic de marele arhitect Gr. P. Cerchez.

Tiberiu Soare este unul dintre cei mai apreciati muzicieni romani, atat in tara cat si in strainatate, dirijor principal al Orchestrelor si Corurilor Radio, invitat sa dirijeze orchestre celebre din Anglia, Franta, Germania, Austria, Cehia, Rusia etc.

Alexandru Tomescu fascineaza publicul cu vioara sa Stradivarius, in recitaluri si concerte. A fost aplaudat cu entuziasm la Théatre des Champs Elysées - Paris, Carnegie Hall - New York sau Metropolitan Arts Centre – Tokio.

Symphactory Orchestra, un ansamblu de tineri muzicieni, sub atenta formare muzicala a maestrilor Tiberiu Soare si Gabriel Bebeselea, a fost invitata sa sustina concerte in cadrul Festivalului George Enescu, Bucharest Music Film Festival, B-Fit in the Street. Symphactory Orchestra a sprijinit aparitia cartii “Pentru ce mergem la Opera?”, semnata de Tiberiu Soare

Acest eveniment de exceptie in peisajul cultural bucurestean, intrat in traditia orasului, este posibil datorita partenerilor nostri: BONDOC & ASOCIATII, ARVAL Romania BNP PARIBAS GROUP, Atelierele Antim si Benefit Seven.

Biletele se pot achizitiona numai de la Teatrul Odeon.
Costul biletelor este:
- PLATINUM - 159 lei (cat. I – loje centrale si rind 1 & 2);
- GOLD - 106 lei (cat. II – sala si loje laterale);
- SILVER - 74,2 (cat. III).

Mai multe detalii pe pagina oficiala a evenimentului.
Data: 8 ianuarie 2015
Ora: 19:00
Loc Desfasurare: Teatrul Odeon – Sala Majestic

Mai multe detalii: http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/2014/concert-extraordinar-de-anul-nou-anotimpurile-de-vivaldi-piazzolla-cu-tiberiu-soare-si-alexandru-tomescu/

Pret bilet: 159 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 880

Eveniment postat de organizator

daniela bratu

Adaugat in urma cu 1868 zile, 08 Dec. 2014

Adaugat de Daniela-Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 723

Alte Evenimente din Bucuresti
duminica in familie

Duminica in familie!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Ian 2020 - 19 Ian 2020
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 19 Ian 2020 - 31 Ian 2020
curs autocad lt 2019

Curs Autocad LT 2019

Bucuresti, Bucuresti. 19 Ian 2020 - 31 Ian 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 19 Ian 2020 - 31 Ian 2020
  • Ai ceva de zis?

    .