poze concert extraordinar de jazz cu marius mihalache lucian maxim si irina sarbu
poze concert extraordinar de jazz cu marius mihalache lucian maxim si irina sarbu poze concert extraordinar de jazz cu marius mihalache lucian maxim si irina sarbu poze concert extraordinar de jazz cu marius mihalache lucian maxim si irina sarbu

Concert extraordinar de jazz cu MARIUS MIHALACHE, LUCIAN MAXIM si IRINA SARBU

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 25 August 2010 20:30 - Miercuri 25 August 2010
Tête-à-Tête Coffee Art & Chill, parcul Herastrau, langa Gradina japoneza

Categorii: Muzica si Concerte

concert extraordinar de jazz in parcul Herastrau

Tete-a-Tete Coffee Art & Chill te invita miercuri 25 august de la ora 20:30 la concertul extraordinar de jazz ce va avea trei invitati speciali: MARIUS MIHALACHE – tambal, LUCIAN MAXIM – percutie si IRINA SARBU – voce.

Marius Mihalache s-a indragostit de tambal de la 3 ani si a stiut mereu ca viata lui va fi legata de instrumentul cu bete. In copilarie si adolescenta a castigat premiu dupa premiu la concursurile internationale de muzica. A transformat partituri de pian in partituri de tambal, a interpretat Chopin, Rahmaninov, Schuman, Schubert si Mozart la Scala din Milano si a cantat etno-jazz in deschiderea concertului lui Chick Corea, in Romania. S-a aflat pe aceeasi scena cu artisti celebri ca Gloria Gaynor sau Nina Simone. A semnat coloana sonora a multor filme de lung metraj si seriale de televiziune, dintre care amintim Filantropica in regia lui Nae Caranfil. Discografia lui Marius Mihalache cuprinde mai multe albume in care artistul a experimentat impletiri inedite de genuri si instrumente muzicale: Eclipse, Radacini, Performance, Ges Romano, La Passion, Cei mai frumosi ani, Dragoste si foc, World Symphony.

Lucian Maxim este percutionist la Orchestra Simfonica Radio din Bucuresti. A castigat sectiunea Revelatia anului la Gala Premiilor Jazz (Premiile Muzza) 2009. Intre 1994 si 1996, a facut parte din cunoscuta trupa romaneasca Sarmalele Reci. In cariera sa, artistul a concertat alaturi de Johnny Raducanu, Marius Popp si Garbis Dedeian, iar in 2001 deschide cu un recital propriu concertul sustinut de Chick Corea in Bucuresti. Lucian Maxim a avut numeroase aparitii ca percutionist/ilustrator muzical pentru diferite performante teatrale inclusiv cunoscuta adaptare a Trilogiei Grecesti (prezentata in Romania, Franta, Scotia, Italia si Brazilia), in regia lui Andrei Serban, regizor roman stabilit in SUA.

Irina Sarbu iubeste jazz-ul din perioada liceului, datorita colegului sau, binecunoscutul pianist si compozitor Andrei Tudor. In 2002, a debutat in cadrul emisiunii Povestiri din Studioul Artelor al Radiodifuziunii Romane. Au urmat o serie de concerte si recitaluri in Bucuresti dar si in tara. Confirmarea talentului a venit in anul 2004 cand Irina a castigat Premiul pentru debut la Gala Premiilor Jazz 2003. A cantat alaturi de Marius Mihalache, Marius Popp, Mircea Tiberian, Virgil Popescu, Tudor Parghel si multi alti valorosi instrumentisti romani de jazz. In 2007, artista a lansat alaturi de Marius Mihalache albumul World Symphony.

Intrare: 20 lei
Rezervari: 0728.668.463

Mai multe detalii: http://www.facebook.com/Tete.a.Tete.Chill

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1675
alexandra

Adaugat in urma cu 4989 zile, 22 Aug. 2010

Adaugat de whateveristic

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 79

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .