poze concert extraordinar de jazz cu marius mihalache lucian maxim si irina sarbu
poze concert extraordinar de jazz cu marius mihalache lucian maxim si irina sarbu poze concert extraordinar de jazz cu marius mihalache lucian maxim si irina sarbu poze concert extraordinar de jazz cu marius mihalache lucian maxim si irina sarbu

Concert extraordinar de jazz cu MARIUS MIHALACHE, LUCIAN MAXIM si IRINA SARBU

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 13 Octombrie 2010 20:30
Tête-à-Tête Coffee Art & Chill, parcul Herastrau, langa Gradina japoneza

Categorii: Muzica si Concerte

seara de jazz la Tete-a-Tete

Tête-à-Tête Coffee Art & Chill te invită miercuri 13 octombrie de la ora 20:30 la concertul extraordinar de jazz susținut de către MARIUS MIHALACHE – țambal, LUCIAN MAXIM – percuție și IRINA SÂRBU – voce.

Prețul intrării este 20 lei, iar rezervări se pot face sunând la numărul de telefon 0728.668.463.

Marius Mihalache s-a îndrăgostit de țambal de la 3 ani și a știut mereu că viața lui va fi legată de instrumentul cu bețe. În copilărie și adolescență a câștigat premiu după premiu la concursurile internaționale de muzică. A transformat partituri de pian în partituri de țambal, a interpretat Chopin, Rahmaninov, Schuman, Schubert și Mozart la Scala din Milano și a cântat etno-jazz în deschiderea concertului lui Chick Corea în România. S-a aflat pe aceeași scenă cu artiști celebri ca Gloria Gaynor sau Nina Simone. A semnat coloana sonoră a multor filme de lung metraj și seriale de televiziune, dintre care amintim Filantropica în regia lui Nae Caranfil. Discografia lui Marius Mihalache cuprinde mai multe albume în care artistul a experimentat împletiri inedite de genuri și instrumente muzicale: Eclipse, Rădăcini, Performance, Ges Romano, La Passion, Cei mai frumoși ani, Dragoste și foc, World Symphony.

Lucian Maxim este percuționist la Orchestra Simfonică Radio din București. A câștigat secțiunea Revelația anului la Gala Premiilor Jazz (Premiile Muzza) 2009. Între 1994 și 1996, a făcut parte din cunoscuta trupă românească Sarmalele Reci. În cariera sa, artistul a concertat alături de Johnny Răducanu, Marius Popp și Garbis Dedeian, iar în 2001 deschide cu un recital propriu concertul susținut de Chick Corea în București. Lucian Maxim a avut numeroase apariții ca percuționist/ilustrator muzical pentru diferite performanțe teatrale inclusiv cunoscuta adaptare a Trilogiei Grecești (prezentată în România, Franța, Scoția, Italia și Brazilia), în regia lui Andrei Șerban, regizor român stabilit în SUA.

Irina Sarbu iubește jazz-ul din perioada liceului, datorită colegului său, binecunoscutul pianist și compozitor Andrei Tudor. În 2002, a debutat în cadrul emisiunii Povestiri din Studioul Artelor al Radiodifuziunii Române. Au urmat o serie de concerte și recitaluri în București dar și în țară. Confirmarea talentului a venit în anul 2004 când Irina a câștigat Premiul pentru debut la Gala Premiilor Jazz 2003. A cântat alături de Marius Mihalache, Marius Popp, Mircea Tiberian, Virgil Popescu, Tudor Parghel și mulți alți valoroși instrumentiști români de jazz. În 2007, artista a lansat alături de Marius Mihalache albumul World Symphony.

Mai multe detalii: http://www.facebook.com/Tete.a.Tete.Chill

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
alexandra

Adaugat in urma cu 4948 zile, 07 Oct. 2010

Adaugat de whateveristic

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 79

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .