poze concert extraordinar in beneficiul fundatiei principesa margareta

CONCERT EXTRAORDINAR IN BENEFICIUL FUNDATIEI PRINCIPESA MARGARETA

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 25 Octombrie 2015 17:00

Categorii: Muzica si Concerte

De ziua Majestăţii Sale Regelui Mihai I, tenorul Teodor Ilincăi și dirijorul Tiberiu Soare într-un CONCERT EVENIMENT în sprijinul Fundaţiei Principesa Margareta a României

Pe 25 octombrie 2015, Fundaţia Principesa Margareta a României, organizează la Ateneul Român a opta ediţie a Concertului Regal caritabil si celebrează 25 de ani de activitate. Concertul eveniment va fi oferit de către tenorul Teodor Ilincăi, alături de Orchestra Fundaţiei Principesa Margareta a României, dirijată de maestrul Tiberiu Soare, în scopul de strângerii de fonduri în beneficiul programului Tinere Talente

Invitat special, tenorul Teodor Ilincăi este deja un artist respectat pe marea scena a lumii. A cântat la Royal Opera House din Londra, la Covent Garden din Viena și pe alte scene faimoase ale Europei. Ascensiunea sa fulminantă are izul unei povești a unui copil minune. Bucovineanul, care cantă de la 6 ani, este tenorul preferat de Angela Gheorghiu pentru dueturi.

Dirijorul orchestrei de tineri muzicieni și bursieri Tinere Talente este maestrul Tiberiu Soare - unul dintre cei mai valoroşi şi cunoscuţi dirijori din tânăra generaţie. Îşi desfaşoară activitatea muzicală ca dirijor din anul 1999, lucrând alături de orchestrele a numeroase filarmonici şi teatre de operă din ţară şi participând la turnee în Suedia, Israel, China, Germania, Elveţia ş.a. În plus faţă de activitatea sa bogată pe scena Sălii Radio şi în alte săli de concert şi teatre lirice din ţară.

Programul muzical va conduce publicul în universul pasional al operei, abordând arii și canzonete celebre, în acompanierea tinerei Orchestre a Fundaţiei Principesa Margareta a României.

Fondurile strânse la Concertul Regal caritabil vor sprijini programul Tinere Talente - ediţia 2016. O nouă generaţie de artişti, cu vârsta între 14 şi 24 de ani, din toată ţara, va putea aplica pentru obţinerea unei burse în luna decembrie a acestui an. Juriul de specialitate îi va selecta pe cei mai promiţători tineri din domeniul muzicii clasice şi cel al artelor plastice. În ultimii ani, peste 170 de tineri artişti plastici şi muzicieni au reusit performante extraordinare sprijiniti prin burse de studiu, mentorat şi promovare.


Centru
Pret: 300 lei

Dreapta
Pret: 200 lei

Stanga
Pret: 200 lei

Loja 1
Pret: 400 lei

Loja 45
Pret: 200 lei

Loja 46
Pret: 200 lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 741
Cuvinte cheie: Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 1505 zile, 07 Aug. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
workshop de comunicare organizationala

Workshop de Comunicare Organizationala

Bucuresti, Bucuresti. 20 Sep 2019 - 21 Sep 2019
curs de leadership si inteligenta emotionala eq

Curs de Leadership si Inteligenta Emotionala EQ

Bucuresti, Bucuresti. 25 Sep 2019 - 26 Sep 2019
teatru pentru copii

Teatru pentru copii

Bucuresti, Bucuresti. 22 Sep 2019 - 22 Sep 2019
concert de colinde fuego la bucuresti

Concert de colinde Fuego la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 3 Noiembrie 2019
  • Ai ceva de zis?

    .