poze concert extraordinar la universitatea nationala de muzica

Concert extraordinar la Universitatea Naţională de Muzică

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 24 Septembrie 2017 18:00 - Duminică 24 Septembrie 2017
Universitatea De Muzica

Categorii: Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 200/300

Elite Art Club UNESCO organizează pe data de 24 septembrie 2017, la ora 18.00 un concert de gală în sala George Enescu din cadul Universităţii Naţionale de Muzică. Pe scenă va evolua Camerata Regală alături de 8 dirijori din cadrul Masterclass-ului de Dirijat Jeunesses Musicales.

Masterclass-ul de Dirijat Jeunesses Musicales reuneşte dirijori din toate colţurile lumii care sunt dedicaţi profesionalismului şi excelenţei. Anul acesta programul a atras participanţi din Turcia, Australia, Coreea de Sud, Japonia, Hong Kong, Israel şi România. Sub îndrumarea profesorilor de renume internaţional Christian Ehwald şi Sigmund Thorp, dirijorii vor participa la cursuri de măiestrie intensive în vederea îmbunătăţirii tehnicii dirijorale. Pentru a susţine performanţa dirijorilor români, anul acesta La Fântâna oferă 4 burse de studiu.
Masterclass-ul este organizat de către Elite Art Club UNESCO, unicul reprezentant Jeunesses Musicales Internaţional din România. Ca în fiecare an, Masterclass-ul se încheie cu un concert de gală în cadrul căruia vor dirija 8 cursanţi ce s-au remarcat pe parcursul lucrărilor. Dintre aceştia, va fi ales cel mai bun cursant care va primi ca premiu un concert cu Camerata Regală în cadrul sezonului viitor al orchestrei.
Concertul de Gală se va desfăşura pe data de 24 septembrie 2017 la ora 18.00 în sala George Enescu a Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti. Dedicat organizaţiei Help Autism, care urmăreşte să sensibilizeze publicul cu privire la greutăţile aferente acestei boli şi să ofere sprijin concret copiilor care se confruntă cu autismul, Concertul de Gală va răsfăţa melomanii cu un repertoriu bogat, ce include compoziţiile unor genii precum Mozart, Beethoven, Tchaikovsky şi Bartholdy.

Accesul la concert este gratuit, pe baza unei invitaţii care se obţine la anca.pricop@eliteart.org. Numărul de locuri alocate prin invitaţie este limitat. Invitaţiile sunt acordate în ordinea sosirii mail-urilor.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Elite Art Club UNESCO (http://www.eliteart.org/), unicul reprezentant în România al Jeunesses Musicales International – cea mai amplă organizaţie non-guvernamentală dedicată tinerilor muzicieni din lume. Asociaţia desfăşoară, încă de la înfiinţarea sa în 2003, proiecte de anvergură şi înaltă calitate artistică în vederea promovării tinerilor artişti, expunerii valorilor culturale deja consacrate şi promovării culturale a României la nivel internaţional.

Proiect cofinantat de Administratia Fondului Cultural National. Proiectul nu reprezinta in mod necesar pozitia Administraţiei Fondului Cultural National. AFCN nu este responsabila de continutul proiectului sau de modul in care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt in intregime responsabilitatea beneficiarului finantarii
Mulţumim partenerului nostru principal, la Fântâna.
Mulţumim partenerului nostru media principal Societatea Muzicală.
Mulţumim La Mama

Mai multe detalii: http://www.bucharestcompetition.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 353

Eveniment postat de organizator

amalia badescu

Adaugat in urma cu 927 zile, 22 Sep. 2017

Adaugat de Amalia15324

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 14

Alte Evenimente din Bucuresti
petexpo romania 2020

PetExpo Romania 2020

Bucuresti, Bucuresti. 24 Apr 2020 - 26 Apr 2020
concert celine dion in 2020

Concert Celine Dion in 2020

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Iulie 2020
starevolution dance festival

StaREvolution Dance Festival

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 9 Mai 2020
maximum rock festival 2020

Maximum Rock Festival 2020

Bucuresti, Bucuresti. 13 Iun 2020 - 14 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .