poze concert felicia filip la teatrul national ion luca caragiale

Concert Felicia Filip la Teatrul National Ion Luca Caragiale

Bucuresti , Bucuresti. Luni 18 Noiembrie 2013 20:00
Bd. Nicolae Bălcescu nr. 2

Categorii: Muzica si Concerte

Soprana Felicia Filip va lansa albumul "Fata din Vis" in cadrul unui spectacol-eveniment, de inalta tinuta artistica, ce va avea loc pe 18 noiembrie, de la ora 20.00, la Teatrul National din Bucuresti.

Felicia Filip, vocea de aur a liricii romanesti si internationale, sintetizeaza intr-o maniera inedita si creativa succesele rock-ului romanesc din toate timpurile si lanseaza un proiect unic pe piata muzicala din Romania: albumul "Fata din Vis". Felicia Filip este artista care a deschis drumul rock-ului simfonic in Romania. Dupa modelul Montserrat Caballe - Freddy Mercury, Felicia Filip a inceput in 1996 o colaborare cu trupa Iris care a avut un succes fulminant. Tulburatoare si expresiva, vocea sopranei Felicia Filip readuce in atentia publicului zece dintre piesele care au facut istorie, lansate de-a lungul timpului de zece dintre cele mai iubite trupe rock: Compact, Holograf, Iris, Directia 5, Rosu si Negru, Cargo, Semnal M, Celelalte Cuvinte, Sfinx si Mircea Baniciu. Asocierea a doua genuri atat de diferite, rock si liric, a generat un produs nou, complex si de o frumusete fermecatoare, care se adreseaza tuturor pasionatilor de muzica de calitate.
Concertul va fi completat de un regal al scenei romanesti: trupa Compact, care a lansat in urma cu 28 de ani hit-ul "Fata din Vis", maestrul Ion Caramitru, Mircea Baniciu, Adrian Barar de la Cargo, Calin Pop de la Celelalte Cuvinte, Serban Boldijar de la Semnal M. Vestimentatia doamnei Felicia Filip este creatia doamnei Doina Levintza, productia artistica este semnata de Mike Godoroja iar regia artistica ii apartine lui Cristian Mihailescu. La sfarsitul concertului, fanii vor avea ocazia de a se intalni cu doamna Felicia Filip in cadrul unei sesiuni de autografe. Artista intentioneaza sa aduca bucuria muzicii in sufletele romanilor din toata tara, astfel ca planuieste un turneu de promovare a albumului "Fata din Vis" in principalele orase ale Romaniei.

Mai multe detalii: http://www.orasulm.eu/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3714 zile, 28 Sep. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
curs on line 2024 urbanism si amenajarea teritoriului

CURS ON-LINE 2024 URBANISM SI AMENAJAREA TERITORIULUI

Bucuresti, Bucuresti. 15 Ian 2024 - 19 Ian 2024
curs online live dezvoltare personala parcurgere drumului

CURS ONLINE LIVE DEZVOLTARE PERSONALA ”PARCURGERE DRUMULUI ...

Bucuresti, Bucuresti. 11 Dec 2023 - 18 Dec 2023
cursuri on line functionari publici 2024

CURSURI ON-LINE FUNCTIONARI PUBLICI 2024

Bucuresti, Bucuresti. 8 Ian 2024 - 12 Ian 2024
concert aniversar fuego 30

Concert aniversar Fuego - 30

Bucuresti, Bucuresti. Joi 30 Noiembrie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .