poze concert grigore lese la sala palatului

Concert Grigore Lese la Sala Palatului

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 30 Noiembrie 2014 19:30

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert la Sala Palatului din capitala

Duminică, 30 noiembrie, în zi de mare sărbătoare pentru români, ziua Sfântului Andrei, ocrotitorul României, Sala Palatului va răsuna de muzică pentru suflet. Grigore Leșe, personalitate marcantă a culturii românești, susține la Sala Palatului, un eveniment al sufletului de român - „Tradiție Istorie Rost”. Vin aromânii fârşeroți din Cogealac, la Sala Palatului, cu care Grigore Leșe a cântat în Catedrala Saint-Sulpice din Paris, dar și Taraful lui Firuță din Islaz, Teleorman; Taraful din Băbiciu, Olt; Grupul Iza, Maramureșul Voievodal; Oameni din Idicelul de Pădure, Mureș și Fanfara țărănească din Saelele, Teleorman.

Grigore Leșe împlinește muzica, iar cântul său ține lumea în echilibru. „Muzica țărănească înseamnă comunicare cu Strămoșii. Creează o anumită stare care te Împlinește, te face om întreg. Colindele, horile, cântările pe care le vom aduce la Sala Palatului induc magia, stăpânesc imaginația, însoțesc omul pe lumea asta... Așadar, ritm și polifonie țărănească, hori și strigături, glas de fluier și de cimpoi - o lume fabuloasă, vie, în care fiecare își va găsi neamul și rostul.”, a declarat Grigore Leșe.

Concertul extraordinar Grigore Leșe - „Tradiție, Istorie, Rost”, face parte din proiectul național cultural „Artă Contra Drog" 2014, inițiat de CIADO România și Asociația Culturală de Teatru, Muzică și Film „Dracula”. „Educația spirituală reprezintă soluția în calea uitării. CIADO România și Fundația Grigore Leșe organizează concertul „Tradiție, Istorie, Rost” pentru a readuce în atenția publicului valorile culturale străvechi ale poporului român. Considerăm acest concert ca fiind un eveniment al sufletului de român”, a declarat președintele CIADO România, academicianul Constantin Bălăceanu Stolnici.

Grigore Leșe și invitații săi vă reamintesc că trăirile, sensibilitățile, intuiţia și exaltarea sunt din noi. Primeniți-vă sufletul în pragul sărbătorilor de iarnă și dați valoare timpului! Concert extraordinar Grigore Leșe - „Tradiție Istorie Rost” – 30 noiembrie, ora 19.30, Sala Palatului.

Biletele se găsesc la Sala Palatului și online pe vandbilete.ro, eventim.ro, bilete.ro, bilet.ro. Prețul unui bilet în funcție de categorie este de: 150 de lei - categoria I, 100 de lei - categoria a II-a, 60 de lei - categoria a III-a.

Mai multe detalii: http://bucuresti.24fun.ro/

Pret bilet: 60 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1689
george

Adaugat in urma cu 3445 zile, 22 Oct. 2014

Adaugat de georgepopa

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3474

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .