poze concert habanegra in andalivia art club

Concert Habanegra in Andalivia Art Club

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 23 Mai 2014 20:00

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert in Andalivia Art Club din capitala

La Andalivia Art Club va avea loc un nou concert de muzica latino, sustinut de trupa “Habanegra” (Ioana Ernea, Alexandru Nuca, Raubel Torres Gonzalez si Gilberto Acen Ortega).

Alexandru Nuca a inceput sa studieze chitara la 6 ani si de atunci a luat genurile muzicale pe rand, ca si instrumentele. Cele mai indragite instrumente muzicale sunt bandoneonul si chitara, cu aceasta din urma interpretand tango, dar si alte stiluri de muzica latino cu influente din mai multe genuri muzicale, printre care blues si jazz.

Raubel Torres Gonzales (Cuba) a invatat sa cante la chitara in razboiul din Angola, studiind apoi basul la Scoala Nationala de Arte din Havana. A sustinut concerte in Cuba, dar si in tari europene precum Germania, Olanda, Italia, Danemarca, Suedia, Belgia si Romania. Raubel a cantat si canta alaturi de solisti cunoscuti ca Biu Marquetti, Analia Selis, Wladimir Pesantez, Orchestra Salii Radio, Tasha Rodriguez si multi altii.

Gilberto Acen Ortega (Cuba) a inceput studiile de percutie de la 8 ani, iar de la 16 ani canta deja in mai multe formatii de muzica populara cubaneza si chiar in orchestra Armatei. Au urmat turnee cu mai multe formatii prin Europa, America si Asia. S-a mutat in Romania pentru a canta alaturi de Analia Selis si a adunat pana in prezent colaborari cu Andrei Tudor, Mandinga, Biu Marquetti and Band, Andra, emisiunea Megastar, precum si mai multe albume inregistrate cu Analia Selis si alti artisti renumiti din tara.

Ioana Ernea a studiat canto la facultatea de Teatru si acasa, cu Youtube-ul, iar studiile de actorie au format-o si ajutat-o in aceasta lume a muzicii sud-americane. A inceput sa se exprime astfel atunci cand a descoperit tangoul alaturi de Alexandru Nuca, fiind chemata sa sustina concerte la festivaluri de gen si nu numai, in Romania si Turcia, si sa se alature trupei argentiniene de tango nuevo Narcotango, la concertul lor din 2011 din Bucuresti.
Cat costa?
Intrare: 25 Ron.
Rezervari la numarul de telefon: 0769.288.120.

Mai multe detalii: http://www.orasulm.eu/

Pret bilet: 25 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 508
popadriana

Adaugat in urma cu 1983 zile, 19 Mai. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii

Teatru pentru copii

Bucuresti, Bucuresti. 27 Oct 2019 - 27 Oct 2019
concert de colinde fuego la bucuresti

Concert de colinde Fuego la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 3 Noiembrie 2019
cum influen eaza modul in care ai fost crescut rela iile tale

Cum influențează modul în care ai fost crescut relațiile tale

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 4 Decembrie 2019
concert annihilator

Concert Annihilator

Bucuresti, Bucuresti. Marţi 19 Noiembrie 2019
  • Ai ceva de zis?

    .