poze concert inna pe locuri fi i gata aprindem lumini ele de sarbato

Concert Inna:Pe locuri, fiți gata, aprindem luminițele de Sarbato

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 16 Noiembrie 2016 19:00 - Miercuri 16 Noiembrie 2016
Sun Plaza Shopping Center, Esplanada Sud, intrarea din Piaţa Sudului

Categorii: Muzica si Concerte

Aprindem instalația cu cele mai multe beculețe pentru interior, din lume: 500.000! Miercuri, 16 noiembrie, de la ora 19.00, pe Esplanada Sud din Sun Plaza are loc evenimentul care deschide sezonul sărbătorilor de iarnă, prin aprinderea luminițelor de Crăciun. Inna este invitatul special - iar trupa The Pastels , din Slovacia, va sustine un spectacol inedit de dans cu led-uri și va aprinde instalația de jumătate de milion de luminițe.

Sun Plaza a intrat în 2010 în “Cartea Recordurilor World Guiness” după ce a aprins cea mai mare instalație indoor de lumini de Crăciun, din lume. În 2016 își propune un spectacol memorabil de muzica de calitate și dans incendiar:

- suspans si dans inedit cu Trupa „The Pastels”
- concert de super-hituri Deep Central
- cel mai așteptat moment al serii: aprinderea a peste jumătate de milion de luminițe
- concert special INNA cu superhituri precum Say it with your body sau Cum ar fi?

În plus, cei care aleg să-și petreacă seara în Sun Plaza vor beneficia de reduceri și gratuități la Brioche Doree, Second Cup şi restaurantul Spartan, în intervalul Happy Hour (18.00-22.00).

Mergeți la Sun Plaza, unde anotimpul cadourilor vine și anul acesta mai repede și cu multe-multe bucurii pentru cei mici și pentru cei mari. Mai multe detalii pe https://www.sun-plaza.ro/event/hai-sa-luminam-orasul-cu-distractie/ şi www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.

Despre Sun Plaza
Sun Plaza Shopping Center, aflat în sudul capitalei, este un proiect dezvoltat şi deţinut de S IMMO AG, listată la Bursa din Viena, fiind cea mai veche companie de investiţii imobiliare din Austria. În prezent proiectul este administrat de CBRE România. Deschis în februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza oferă peste 140 de magazine internaţionale şi locale precum: Cora, Leroy Merlin, H&M, Zara, opţiuni de divertisment asigurate de complexul cinematografic Cinema City ce deţine 15 ecrane, o zonă dedicată pentru bowling, o terasă de vară aflată la înălţime şi numeroase restaurante cu bucătărie variată. Sun Plaza deţine o suprafaţă închiriabilă de 81.000 m² şi peste 210.000 de m² suprafaţă construită. Centrul are o capacitate de 2.000 de locuri de parcare gratuite şi dispune de o legătură excelentă la sistemul de transport public cu acces direct la reţeaua de metrouri, autobuze şi tramvaie. Legătura cu staţia de metrou Piaţa Sudului se face printr-un pasaj subteran cu o ofertă comercială diversificată.Despre CBRE Group
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listată la S&P 500, cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare firma de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37.000 de angajaţi (excluzând afiliaţii) şi deserveşte proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermendiul celor peste 300 de birouri din întreaga lume (excluzand afiliaţii). CBRE oferă consultanţă strategică şi executorie pentru vânzarea sau inchirierea proprietăţilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietăţilor şi altor facilităţi, consultanţă în materie de credite ipotecare, estimare şi evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investiţiei, precum şi cercetare şi consultanţă. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.cbre.ro.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/218650651901818/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 752
Cuvinte cheie: Bucuresti
alina lupuleac

Adaugat in urma cu 1367 zile, 10 Nov. 2016

Adaugat de AlinaDSP

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 41

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 1 Aug 2020 - 14 Aug 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 1 Aug 2020 - 14 Aug 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 1 Aug 2020 - 14 Aug 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 1 Aug 2020 - 14 Aug 2020
  • Ai ceva de zis?

    .