poze concert jazz elena morosanu friends

Concert jazz "Elena Morosanu & friends"

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 20 Iulie 2010 20:30
Tête-à-Tête Coffee Art & Chill, parcul Herastrau, langa Gradina japoneza

Categorii: Muzica si Concerte

Tete-a-Tete Coffee Art & Chill prezinta concertul “Elena Morosanu & friends: Matt Smith- drums, Adrian Flautistu- double bass si invitatul special: Florin Raducanu- piano” . Se intampla marti 20 iulie, de la ora 20:30, in parcul Herastrau, langa Gradina japoneza.

Tete-a-Tete Coffee Art & Chill prezinta concertul “Elena Morosanu & friends: Matt Smith- drums, Adrian Flautistu- double bass si invitatul special: Florin Raducanu- piano” . Se intampla marti 20 iulie, de la ora 20:30, in parcul Herastrau, langa Gradina japoneza.

Pretul intrarii 20 lei
Info & Rezervari: 0728.668.463

Tanara artista Elena Morosanu are doar 21 de ani si vine din Onesti. La numai 9 ani a participat la Festivalul de jazz de la Brasov si aprimit un premiu special din partea juriului, avand ocazia sa sustina un mini recital in ultima seara a festivalului alaturi de regretata Anca Parghel.
De atunci si pana in prezent, Elena Morosanu a bifat premiu dupa premiu si reusita dupa reusita in plan muzical. In anul 2001 a participat in Sibiu la Galele studentesti unde a luat premiul I. In 2005 a castigat premiul pentru cea mai buna improvizatie de jazz la Icon Arts Festival. Trei ani mai tarziu, in 2008 este nominalizata la Galele Jazz-ului vocal la sectiunea: Revelatia anului.
Elena a castigat la Sibiu in anul 2009 premiul pentru cea mai buna vocalista de jazz.
De-a lungul carierei, tanara artista a cantat in recital alaturi de Florin Raducanu si Jasper Blom. La festivalulul “George Enescu” a cantat alaturi de Florin Raducanu& Trubadures Orchestra. Elena a sustinut concerte in cluburile de jazz din Bucuresti, respectiv Art Jazz Club, Green Hours, la Centrul National de Arta Tinerimea Romana si Sala Mica a Palatului.
Anul 2010 ii aduce artistei doua momente foarte importante: CD-ul de debut intitulat “I Feel Free” sub indrumarea pianistului si compozitorului Florin Raducanu, ce contine piese inregistrare la festivalul George Enescu si de la Festivalul de jazz de la Sibiu, si in al doilea rand Elena primeste premiul pentru Revelatia Anului.
In paralel cu activitatea deosebit de bogata in aria jazz-ului, Elena colaboreaza cu Morandi sub numele de scena Helene.

Tanarul pianist Florin Raducanu, exponent al noii generatii de jazz romanesc si-a format un stil unic bazat pe doua axe principale: sinceritate si improvizatie. In anul 2009 a castivat premiul pentru Muzicianul anului cu un proiect de jazz simfonic numit Jazz Ecumenica.
Florin Raducanu este din Targoviste, iar debutul sau la varsta de 7 ani i-a deschis calea catre o serie intreaga de premii si participari la multe evenimente si festivaluri de jazz din Romania si din afara tarii. De 10 ani este profesor al liceului de muzica George Enescu din Bucuresti (pian si jazz). In anul 2001a fost selectat prin intermediul unui CD în primii 12 concurenţi dintre 55 de candidaţi, din 18 ţări, la concursul "Jazz Hoeilaart" din Belgia


Mai multe detalii: http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=140341992659119

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1335
alexandra

Adaugat in urma cu 5002 zile, 19 Iul. 2010

Adaugat de whateveristic

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 79

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .