poze concert jerryco in colectiv

Concert JerryCo in Colectiv

Bucuresti , Bucuresti. Joi 30 Octombrie 2014 21:00

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert in Club Colectiv din capitala

JerryCo isi invita fanii si prietenii in ziua de joi, 30 octombrie in Club Colectiv (Str. Tabacarilor, Nr. 7, Bucuresti), incepand cu orele 21:00 pentru a celebra lansarea oficiala a albumului “Sange Albastru”.

Show-ul se anunta a fi un spectacol de zile mari in cadrul caruia vor urca pe scena alaturi de JerryCo invitati precum Proconsul, Simona Nae, The dAdA, Mario V, OvP, Liry si dj-ul Liviu Netu. Evenimentul va fi prezentat de comediantul Doru Ivanov (Cusurgiii – Prima Tv), iar warm-up-ul va fi asigurat de DJ Dox.

“Sange Albastru” este cel de-al doilea album de studio semnat JerryCo, un long play veritabil de 20 de piese ce promoveaza ideea ca fericirea se construieste cu lucruri marunte, iar stralucirea vine din interior.

Inspirat din experiente personale, “Sange Albastru” dezvaluie amanunte picante din viata artistului inca din anii de liceu, cand drogurile, alcoolul si bataile erau la ordinea zilei, dar pune in lumina si latura sa emotionala si sentimentele pe care le are pentru persoanele apropiate. Fiecare piesa a albumului a fost gandita ca o mica parte a unui puzzle ce are la baza conceptul de “Sange Albastru” ca atitudine si mod de viata.

In 14 ani de munca, JerryCo a ajuns de la statutul de visator la cel de artist profesionist, textier si compozitor, producator muzical si executiv si posesor a peste 15 milioane de vizualizari pe Youtube.

In cinstea anilor trecuti, dar mai ales a celor ce vor urma, artistul ne asteapta sa petrecem impreuna la concertul de lansare a noului sau album “Sange Albastru”.

Mai multe detalii: http://www.bestmusic.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 622
george

Adaugat in urma cu 3462 zile, 26 Oct. 2014

Adaugat de georgepopa

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3474

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .