poze concert lita ford la sala palatului

Concert Lita Ford la Sala Palatului

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 14 Martie 2017 20:00

Categorii: Muzica si Concerte

Lita Ford, supranumită „Queen of Metal”, va susține un concert pentru prima dată în România, la Sala Palatului, pe data de 14 martie 2017.


Bilete Concert Lita Ford la Sala Palatului
VIP - 170 lei
Categoria I - 130 lei
Categoria II - 85 lei
Categoria III - 65 lei
„Lita Ford este cea mai cool și cea mai rock chitaristă pe care am auzit-o eu vreodată”, spunea Slash, membru al trupei Guns N' Roses. „Niciun chitarist – bărbat sau femeie – nu a arătat vreodată mai bine cu o chitară Gibson Explorer în mână decât Lita Ford” era de părere muzicianul.
Inclusă în Top 10 al femeilor chitariste din toate timpurile, câstigătoare a premiului „Cea mai bună chitaristă” a anului 1989, nominalizată la Grammy pentru „Cea mai buna interpretare vocală feminină a unei piese rock”, Lita Ford s-a impus în lumea muzicii prin sonoritatea punk a pieselor sale, aparițiile provocatoare pe scenă și stilul rebel. Unul dintre albumele cu cel mai mare succes al cântăreței americane și cel care avea să o proiecteze între numele cu greutate ale muzicii rock a fost „Lita”, care conținea hituri devenite ulterior foarte populare precum „Kiss Me Deadly”, „Close My Eyes Forever”, celebrul duet cu Ozzy Osbourne si „Falling In and Out of Love”, o piesă scrisă împreună cu Nikki Sixx de la Motley Crue.
Ultimul album al Litei Ford, „Time Capsule”, a fost lansat în primăvara anului trecut și conține unele dintre cele mai bune piese ale cântăreței. Tot anul trecut, a fost lansat și volumul de memorii care poarta semnătura artistei americane, „Living Like a Runaway: A Memoir”, o confesiune adesea șocantă prin sinceritatea cu care cântăreața descrie cele mai intime episoade ale vieții sale. Relațiile cu muzicieni precum Jon Bon Jovi, Van Halen si Tony Iommi se număra printre acestea.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 604
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 2633 zile, 01 Feb. 2017

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .