poze concert macanache

Concert Macanache

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 22 Septembrie 2018
Quantic Club

Categorii: Muzica si Concerte

Macanache va susține un concert în Club Quantic pe 22 septembrie 2018. În cadrul evenimentului, Macanache va lansa "Moft", cel de-al patrulea material discografic.

Macanache este un MC din București, pe numele său adevărat Dinescu Constantin-Bogdan. S-a lansat în muzică în anul 2015 cu piesa "Ăsta sunt eu", ca artist independent. Stilul său este relaxat și foarte sincer cu accente de limbaj de stradă pe un ton comic educativ. Este un maestru în arta rimelor pe loc în stilul liber, un personaj autentic al vremii sale și totodată unul dintre cei mai simpli și pasionați interpreți de muzică rap din cultura hip-hop.

"Moft" conține zece piese, plus câteva surprize. Patru dintre piese au fost deja lansate, respectiv: "Illegal", "Poesie", "Niște Funk" și "Reprezint".
Abordarea acestui material a fost una diferită, combinând producția digitală cu diferite instrumente muzicale. Sound-ul este unul funky, underground, rap și boom bap, transformându-l, astfel, într-un proiect mult mai matur decât proiectele anterioare. Instrumentalele au fost realizate cu ajutorul mai multor producători, beatmakeri și instrumentiști din România, respectiv: Chris Jazz, Dash, Capestan (Zona 9), FLG, Radu Burcea, Silviu Ruta, Gorgon Grigorescu și mulți alții.

Macanache a colaborat și pe partea de inginerie de sunet, producție adițională, mixare și masterizare. Acest album este un "moft" al artistului, readucând la viață rapul clasic al anilor '90 condimentat cu satira românească și voie bună.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1548
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Bucuresti
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 2040 zile, 27 Aug. 2018

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .