poze concert mirabai ceiba
poze concert mirabai ceiba poze concert mirabai ceiba poze concert mirabai ceiba

Concert Mirabai Ceiba

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 16 Aprilie 2016 20:00 - Sâmbătă 16 Aprilie 2016
World Trade Center București, Piața Montreal 10, Sector 1, București

Categorii: Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 50/300

Mirabai Ceiba – Muzica Inimii Tale

Markus și Angelika sunt Mirabai Ceiba și oaspeții Călătoria Inimii pe 16 aprilie. Suntem încântați să îi avem alături de noi pentru o nouă experiență de celebrare a vieții.
Mirabai Ceiba fac o muzică a iubirii și a Inimii, în perfectă rezonanță cu experiența de transformare interioară a Umanității acestui moment. Este un balsam pentru Suflet în timpuri în care durerea, nebunia și războiul, tensiunea și depresia par să fie atotstăpânitoare. Față în față cu acestea, zice Markus, realizând fragilitatea vieții, singura noastră revanșă este să trăim cu exuberanță fiecare clipă, căci asta ne pune în contact cu nemurirea și măreția Sufletului nostru.
Un spirit duios și în același timp exuberant definește muzica Mirabai Ceiba. Sunetele delicate de harpă, pian și chitară se îmbină cu vocile calde ale lui Markus și ale Angelikăi, pe un fond sonor celest. Concertele lor sunt momente de celebrare a bucuriei și de trăire a sentimentului profund că muzica este un limbaj universal care unește oamenii, culturile și tradițiile lumii.
Sevati, titlul noului album și al turneului, în sanscrită, înseamnă tăcere dar și trandafir alb. E un cuvânt care a devenit numele unei experiențe spirituale pentru că reprezintă perfect dansul între tăcere și sunetul care se naște din ea, dansul între neant și minunăția vieții care se naște din el, dintre întuneric și lumină. Așa a devenit Sevati numele unei experiențe spirituale de o splendoare și o simplitate pe care nu o veți putea înțelege decât trăind-o.
Sevati se naște din experiența lăuntrică a durerii și a pierderii, dar răstoarnă totul pentru a deveni O CELEBRARE A VIEȚII.
Deva Premal despre Mirabai Ceiba: “Muzica lor este creată din iubire şi devoţiune pură. Este liniştitoare, clară şi profundă.”
Pentru a asculta muzica creată de Angelika și Markus, vă rugăm să vizitați site-ul www.mirabaiceiba.ro.
Despre Călătoria Inimii
Călătoria Inimii (www.calatoriainimii.ro) este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!

Mai multe detalii: http://www.mirabaiceiba.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1395

Eveniment postat de organizator

calatoria inimii

Adaugat in urma cu 2985 zile, 26 Ian. 2016

Adaugat de calatoria.inimii

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .