poze concert mireille mathieu
poze concert mireille mathieu

Concert Mireille Mathieu

Bucuresti , Bucuresti. Luni 24 Martie 2014 19:00
Sala Palatului, Ion Campineanu nr.28

Categorii: Muzica si Concerte

Primavara anului viitor aduce in peisajul concertistic autohton un concert de proportii, sustinut de o voce legendara, un personaj cu o sensibilitate aparte. Pe 24 martie la Sala Palatului, MIREILLE MATHIEU isi va incanta admiratorii din Romania cu cele mai cunoscute melodii din palmares, in acompaniamentul celor 26 de membri ai orchestrei sale.

 


In cei 47 de ani de la debut, Mireille Mathieu si-a dedicat viata in totalitate publicului, iar succesul melodiilor sale ocupa in continuare pagini importante in istoria muzicii universale. Desi, este ovationata de milioane de admiratori in intreaga lume si este simbolul cantecului francez, putini dintre cei ce iubesc muzica celebrei cantarete Mireille Mathieu stiu ca la baza carierei sale uimitoare se afla o poveste de viata incredibila. 

Mireille Mathieu provine dintr-o familie cu 14 copii, cu posibilitati materiale foarte reduse insa crescuti de parinti cu caldura si dragoste sufleteasca fara dimensiuni. 
….”oarecum, inca de mica m-am simtit ca ”Alba ca Zapada” care intretinea gospodaria celor sapte pitici, am cantat la fiecare activitate casnica simtindu-ma astfel ca o adevarata zana! Am luat asta foarte in serios crezand ca in realitate sunt chiar o zana” marturiseste Mireille Mathieu. Isi aminteste ca fiecare an ii mai aducea un frate sau o sora in plus. La varsta de 6 ani, Mireille Mathieu spala rufe si freca pardoselile, iar cel mai mare vis al sau era ca fiecare copil sa aiba camera sa. Greutatile financiare o determina pe Mireille ca la varsta de 13 ani sa se angajeze intr-o fabrica de hartie unde confectiona plicuri. Astfel reuseste sa creasca venitul familiei, iar mai tarziu ajunge sa isi plateasca primele lectii de muzica. Calitatile si sensibilitatile muzicale le mostenise de la tatal sau, pe care il auzea cantand precum un tenor atat acasa cat si in corul bisericesc. 
Prima sa aparitie in fata publicului a avut loc la varsta de 4 ani, in cadrul unei serbari de Craciun cand a interpretat cu mandrie un cantec invatat de la tatal sau. 

Un aparat de radio vechi adus in casa de tatal sau avea sa-i schimbe destinul micutei Mireille. Astfel a descoperit vocea unica a celebrei Edith Piaf, interpreta idol a carei profesiune o urmeaza cu vehementa si, ii deschide calea spre succes. Dupa trei ani de incercari perseverente de a obtine un premiu in cadrul concursului muzical al localitatii din care provenea, Mireille castiga trofeul cu piesa ”la Vie en Rose”, melodie nelipsita si astazi din repertoriul artistei. 

Mireille Mathieu – ”La Vie En Rose” - http://www.youtube.com/watch?v=Z-NBWfA8Okg 

Daca la virsta de 4 ani Mireille reuseste sa depaseasca febra primelor emotii, sa traiasca primele rafale de aplauze, sa auda primele ovatii de “bravo” astazi, a reusit sa devina una dintre cele mai populare cantarete din lume. 
In palmaresul celor 47 de ani de activitate muzicala, Mireille Mathieu a adunat, materiale discografice ale caror vanzari pe plan mondial ating cote impresionante, turnee si concerte in intreaga lume, premii si distinctii onorante si un public fidel. 
Pe 24 martie la Sala Palatului, melodii precum ”La vie en rose”, "Mon Credo", "C'est Ton Nom", "Acropolis adieu", "Ne me quitte pas", "Santa Maria" sau "Tous les enfants chantent avec moi” vor da savoarea si farmecul unui concert complet indelung visat de iubitorii de gen. 
Biletele pentru concertul Mireille Mathieu sunt disponibile in reteaua VreauBilet, la punctele de vanzare din Unirea Shopping Center etj.2,Libraria Mihai Eminescu, la Sala Palatului si online prin www.vreaubilet.ro. Pretul acestora variaza intre 200 si 500 ron, in fucntie de categoria de loc. 

Pret bilet: 200 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1667

Eveniment postat de organizator

ion nicoleta

Adaugat in urma cu 3821 zile, 06 Nov. 2013

Adaugat de events4ustar

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 28

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .