poze concert my queen cu dan helciug

Concert My Queen cu Dan Helciug

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 5 Septembrie 2018
Hard Rock Cafe

Categorii: Muzica si Concerte

Pe 5 septembrie sărbătorim ziua de naștere a lui Freddie Mercury cu un concert tribut Queen, susţinut de Dan Helciug şi trupa sa.

“Don’t stop me know”, “I want to break free”, “The show must go on”, “Somebody to love” si multe alte hituri ale legendarei trupe se vor auzi pe scena din Hard Rock Cafe, de la ora 21.30. Încasările rezultate din vânzarea biletelor la show-ul My Queen vor fi donate către fundatia The Mercury Phoenix Trust.
Toţi cei care vor purta în seara în care Freddie ar fi împlinit 72 de ani o mustaţă, falsă sau naturală, vor primi un desert din partea casei.

Prețul unul bilet la concert este de 20 lei. Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Hard Rock Cafe, Metrou Unirii 1 lângă casă de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele Selfpay din toată țara. Le puteți cumpăra şi în ziua concertului la intrare, în limita locurilor disponible.

Evenimentul Freddie For A Day de la Bucureşti face parte dintr-o serie de evenimente tematice realizate anual de restaurantele Hard Rock Cafe din întreaga lume, în parteneriat cu The Mercury Phoenix Trust. Organizaţia caritabilă a fost fondată în 1992 de Brian May, Roger Taylor şi Jim Beach, managerul trupei Queen, în memoria lui Freddie. În ultimii 22 de ani The Mercury Phoenix Trust a făcut donaţii de peste 16 milioane de dolari şi a finanţat peste 700 de proiecte dedicate luptei împotriva virusului HIV.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 298
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
valentina

Adaugat in urma cu 892 zile, 08 Aug. 2018

Adaugat de ValiBarbu

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1293

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 7 Ian 2021 - 21 Ian 2021
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 7 Ian 2021 - 21 Ian 2021
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 7 Ian 2021 - 21 Ian 2021
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 7 Ian 2021 - 21 Ian 2021
  • Ai ceva de zis?

    .