poze concert myrath la bucuresti

Concert Myrath la Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Joi 1 Decembrie 2016
Club Quantic

Categorii: Muzica si Concerte

Pe 1 decembrie, în clubul Quantic, formația de origine franco-tunisiană vă așteaptă la primul lor concert în calitate de cap de afiș din România, cu o ampla producție prezentată în premieră la Bucuresti.

După prestația oferită în deschiderea show-ului Megadeth, dar și în deschiderea celor de la HIM de anul trecut, Myrath au câștigat din ce în ce mai multă simpatie în rândul amatorilor de muzică metal și nu numai.
Grație stilului unic, o combinație interesantă între progressive metal și elemente orientale, Myrath a devenit în scurt timp, una dintre cele mai respectate trupe din arealul prog-power metal.
Au început prin a interpreta cover-uri după trupe death metal, iar mai apoi s-au axat pe cover-uri după Symphony X. În 2005, au lansat primul material discografic propriu și după numai un an au avut șansa de a cânta în fața a 7000 de oameni în deschiderea show-ului lui Robert Plant.
De atunci și până în prezent, Myrath au cântat pe aceeași scenă cu artiști precum Dream Theater, Tarja, WASP sau Orphaned Land, și și-au răspândit muzica în întreaga lume: din Emiratele Arabe până în Statele Unite, din Franța, în India și până în Maroc.
Myrath își promovează, în prezent, cel de-al cincilea album de studio, "Legacy", lansat anul acesta și despre care criticii muzicali au avut numai vorbe de laudă.

Biletele pentru concertul Myrath din decembrie se pot cumpăra la prețul promoțional de 40 de lei până la data de 19 august. După această dată, biletele vor costa 60 de lei, iar în ziua evenimentului - 75 de lei.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 637
Cuvinte cheie: Bucuresti
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 1353 zile, 20 Sep. 2016

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1314

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .