poze concert myrath la quantic club

Concert Myrath la Quantic Club

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 28 Februarie 2020

Categorii: Muzica si Concerte

Myrath, trupa metal franco-tunisiană, revine în România cu un concert ce va avea loc în Club Quantic pe 28 februarie 2020. Evenimentul face parte din The Magical Tour 2020. În deschidere va cânta Eleine, o formație tânără de symphonic metal din Suedia. Myrath va concerta și la Brașov pe 29 februarie.

Aducând împreună influențe progressive și ritmuri catchy, cel mai recent album al trupei, "Shehili" combină muzica arabă și bucăți groovy din "Tales Of The Sands" (2011) cu aranjamente muzicale lucrate cu grijă și structuri intrigante din cea mai recentă operă, "Legacy" (2016).

Inovativ și totuși fidel sunetului specific Myrath, "Shehili" îndrăznește să stabilească un contrast între melodii vesele și versuri extrem de bine gândite, dar triste. Acest aspect se poate observa cel mai bine în "Dance", piesă care spune povestea "unui dansator sirian care primește amenințări cu moartea de la Isis, dar a ales să continue să danseze, chiar dacă asta însemna să danseze printre ruine și morminte", așa cum spune Zaher Zorgati.

Departe de clișeele care se regăsesc la multe formații metal moderne,"Shehili", deși produs cu o grijă extraordinară, păstrează o aromă organică și naturală. Tobele au fost înregistrate în Hamburg, Germania, de Eike Freese (Deep Purple, Gamma Ray), părțile de vioară – datorită chiar Orchestrei Simfonice din Tunisia – au fost trase în Tunis, iar restul albumului a fost înregistrat de Kevin Codfert care s-a asigurat că absolut fiecare notă și-a găsit locul. "Shehili" a fost produs cu pasiune și o deosebită atenție la detalii de trei producători: Codfert, Freese și Jens Bogren, astfel fiecare piesă a primit cel mai bun tratament.

Bilete
Presale - 69 lei (preț redus până pe 28 februarie)
Acces - 80 lei (preț în ziua evenimentului, atât online, cât și la intrare)
*taxă de procesare: 5 lei/bilet

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 610
Cuvinte cheie: Bucuresti
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 1506 zile, 13 Feb. 2020

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .