poze concert natalie cole

Concert Natalie Cole

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 27 Septembrie 2009 20:00
Sala Palatului

Categorii: Muzica si Concerte

Natalie Cole, castigatoare a 9 premii Grammy, va sustine un concert pentru prima data in Romania

Dupa ce probleme serioase de sanatate au determinat-o sa-si intrerupa turneul de promovare a ultimului sau album, Still Unforgettable, Natalie Cole se intoarce pe scena intr-o serie de concerte care include de aceasta data si Bucurestiul.

Still Unforgettable, albumul lansat pe 9 septembrie anul trecut, a castigat in 2009 doua premii Grammy, pentru Cel mai bun album traditional de muzica pop si pentru Cel mai bun acompaniament instrumental. Acest album este totodata si cel care i-a adus lui Natalie Cole premiul Cel mai bun artist de jazz din partea NAACP (premii care rasplatesc artistii de culoare care au reusit sa obtina performante notabile in muzica, film, televiziune sau literatura).

Povestea acestui album este simpla si emotionanta. Este intoarcerea artistei la stilul care a adus-o in atentia publicului in 1991, cand aparea pe piata Unforgettableă with love, albumul de debut, care avea s-o lege muzical pentru totdeauna de tatal ei, inegalabilul Nat King Cole, cel pe care l-a adorat si al carui talent si dragoste pentru muzica le-a mostenit din plin.

Still Unforgettable combina melodii clasice, iubite de public, precum The Best is Yet To Come, Come Rain or Come Shine, Nice ‘N' Easy, cu alte cantece extraordinare, dar mai putin celebre, pe care Natalie Cole le-a descoperit pentru prima oara, cum ar fi Coffee Time, o recomandare facuta de Tony Bennett, unul dintre cei mai populari artisti americani ai tuturor timpurilor.

Este ceea ce va putea gusta si publicul din Romania, intr-un concert-eveniment care se vrea cu totul special. si pentru ca iubitorii muzicii de gen sa fie intr-adevar rasplatiti, pe scena se va auzi si vocea celebrului Nat King Cole, intr-un nou duet alaturi de fiica sa, posibil gratie tehnicilor moderne de inregistrare si redare; de la romanticul Unforgettable, cantecul-vedeta al primului album al artistei, la veselul si jucausul Walking my baby back home, un "clasic", inregistrat pentru prima data de tatal sau in anii '50.

Preturile biletelor sunt cuprinse intre 500 (categoria VIP) si 100 lei.

Biletele vor putea fi cumparate de pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.vreaubilet.ro, de la casa de bilete a Salii Palatului, din reteaua magazinelor Germanos din intreaga tara (260 de locatii), din librariile Carturesti (Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Suceava, Constanta), din magazinul Muzica, Unirea Shopping Center, magazinele Vodafone din tara (113 locatii).

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 811
Cuvinte cheie: cole , natalie , jazz , Evenimente Bucuresti
iulia kacser

Adaugat in urma cu 5342 zile, 03 Sep. 2009

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .