poze concert nimeni altu

Concert Nimeni Altu'

Bucuresti , Bucuresti. Joi 15 Octombrie 2009 20:00
El Grande Comandante

Categorii: Muzica si Concerte

Rap pentru fanii genului.

Nimeni Altu ' a luat contact cu muzica rap inca din copilarie descoperind cateva piese difuzate pe un canal de televiziune inclus in grila de programe a primei firme de tv prin cablu . Tot in aceeasi perioada in fata blocului apareau din ce in ce mai multe tarabe unde se comercializau casete piratate astfel incat curiozitatea se transforma in pasiune dupa cativa ani, iar din 1995 deja fura sau cumpara frecvent casete rap.

In clasa a patra scrie primul sau text rap pe care i-l recita mamei sale in bucatarie. Doi ani mai tarziu avea piese intregi scrise si activa intr-o trupa rap alaturi de cativa prieteni din scoala general.

In anul 1999 formeaza alaturi de 1OARECARE trupa ULTIMA FAZA si inregistreaza cateva piese la un casetofon iar anul urmator se tot plimba cu caseta lor pe la diferite case de discuri. Descurajati de lipsa interesului intalnita pentru proiectul lor au decis sa deturneze niste fonduri primite de la parinti pentru achizitionarea manualelor scolare si astfel au platit primele ore la studio BOX pentru a incepe lucrul la album.

Necazurile ce au urmat apoi au facut ca cei doi sa apuce drumuri diferite, albumul nu a mai fost terminat si Nimeni Altu ' a continuat solo din 2001. In anul 2002 apare ca invitat pe piesa "Actiunea Instrumentalul" a trupei Parazitii, piesa ce a avut ca scop promovarea tinerilor emcee din Romania .

In toamna anului 2003 Nimeni Altu ' este prezent cu piesa intitulata "Cu dintii cariati" pe compilatia Loop Records, compilatie a carui scop a fost de a lansa noi artisti alaturi de cateva nume deja consacrate in rapul romanesc.
In 2005, Nimeni Altu ' este prezent pe compilatia "Hades Records Preia Controlul" cu piesa intitulata "2005" a carui instrumental este realizat impreuna cu Ortega, unul dintre cei mai prolifici producatori ai rapului romanesc. In 2006, Ombladon colaboreaza cu Nimeni Altu ' pentru piesa "Made in Romania", piesa fiind inclusa pe "Cel mai prost din curtea scolii", al doilea album solo semnat Ombladon si lansat in luna mai a acestui an.

Albumul de debut intitulat "Nopti prea lungi" se afla in stadiul de masterizare si va reprezenta o premiera pe scena rapului romanesc atat din criterii ce vizeaza productia sa muzicala cat si prin stilul abordat de Nimeni Altu ' in cele 19 piese ce poarta o grava amprenta sociala.

Alaturi de Nimeni Altu ' isi fac simtita prezenta pe acest album urmatorii artisti : Ortega, Axes, Jhivago, Feliz, Ombladon, Carbon, Aforic, sek93, Subsemnatu, UFe, Freakadadisk, Dj Sonia, Dj Undoo, Dj Paul, Dj Faibo X, Dj Dox.

Biletele se pot procura la intrare.
Pretul unui bilet este de 15 lei.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 822
Cuvinte cheie: altu , nimeni , Evenimente Bucuresti
iulia kacser

Adaugat in urma cu 5317 zile, 03 Oct. 2009

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .