poze concert nud jazz duet in infinitea cafe

Concert Nud Jazz Duet in Infinitea Cafe

Bucuresti , Bucuresti. Luni 14 Iulie 2014 20:00
Str. Dr. Grigore Romniceanu nr. 7

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert la Ceainaria Infinitea din capitala

Infinitea Music InFusion - Nud Jazz Duet
CĂTĂLINA BETA
Cantareata si compozitoare, experimentand mai multe genuri muzicale (rock, folk, blues, electro si jazz, bossa nova si choru), Catalina Beta, o voce pura, sensibila si plina de subtilitati si nuante, isi face tot mai mult simtita prezenta in ultimii doi ani in peisajul muzicii romanesti, avand o bogata activitate concertistica in Bucuresti si in tara.

Nascuta in 1982 in Bacau, Catalina canta de mica; muzica bisericeasca si muzica pop, in liceu canta rock (in prima ei trupa, numita „No name”). In timpul facultatii de Psihologie, in Iasi, este o prezenta indragita a Cenaclului de Folk din Iasi, este cooptata ca solista in trupa de blues Excentric Blues Band si se intalneste cu jazzul la clasa de jazz a D-lui Pr. Romeo Cozma, descoperire care ii modifica definitiv felul de a asculta muzica. In bogatia de armonii si ritmuri, Catalina gaseste echilibrul perfect dintre elementele fixe si elementele mobile, astfel incat sa se simta libera si in siguranta totodata, stimulata creativ, dar si hranita, simplu, dar si sofisticat.

Debuteaza in jazz la Gala Studenteasca a Festivalului International de Jazz- Richard Oschanitzky, 2004, in 2006, martie-mai sustine concerte de jazz alaturi de muzicieni locali in cadrul unor serate culturale desfasurate in KuCaff, Magdeburg, Germania, in 2006 participa in Gala Studenteasca a Festivalului International de Jazz- Richard Oschanitzky, Iasi, in 2012 sustine un recital impreuna cu Albert Tajti si Ciprian Pop in cadrul Festivalului Gala Blues – Jazz KAMO, Timisoara.

Castiga premii, cum ar fi: Premiul I – sectia Individual Interpretare (Festivalul de Folk Moldavia 2001), Iasi, Marele Premiu la Festivalul de Folk Moldavia 2002, Iasi, Marele Premiu la Festivalul National Studentesc de Muzica “Gaudeamus” 2003, Brasov. In 2003, primele trei compozitii ii apar pe CD-ul “AS-ul din maneca” - o compilatie inregistrata la Radio Iasi. Apoi se retrage o perioada din viata muzicala.

De-a lungul timpului, colaboreaza cu muzicieni valorosi ai scenei muzicale romanesti, cum ar fi: Marius Mur Vranceanu, Ati de Chile, Andreas Aron, Le Vant, Jul Baldovin, Liviu Negru, Ciprian Pop, Adrian Flautistu, Capriel Dedeian, Garbis Dedeian, Alex Borsan, Albert Tajti, Sorin Romanescu, Alex Man, Sorin Terinte.


ALBERT TAJTI
Nascut in anul 1984 in Piatra Neamt, Albert a studiaza pianul de la varsta de 7 ani in licee de specialitate: Liceul de Arta “Victor Brauner” Piatra Neamt si Colegiul National de Muzica “George Enescu”, Bucuresti. Absolvent al sectiei de Compozitie Muzicala, Academia de Muzica “Gheorghe Dima”, Cluj, isi indreapta atentia asupra jazzului sub indrumarea lui Mircea Tiberian, profesor si coordonator al Departamentului de Jazz din cadrul Universitatii Nationale de Muzica, Bucuresti.

Activeaza ca acompaniator si pianist de aproape 10 ani, colaborand cu numeroase formule instrumentale si solisti vocali ai genului: Alex Man, Michael Acker, Sebastian Burneci, Florin Romascu, Laurentiu Zmau, Vlad Popescu, Octavian Scurtu, Mihai Iordache, Lucian Nagy, Jimmy Cserkesz, Ciprian Pop, Adrian Flautistu, Luiza Zan, Petra Acker, Elena Mindru, Elena Morariu, Ana Cristina Leonte, Mircea Mutulescu, Cristian Soleanu, Sorin Romanescu.

Castiga premii importante: “Cea mai buna formatie Jazz” – Festivalul International Studentesc de Jazz 2012, “Cea mai buna compozitie sau aranjament propriu” – Concursul Sibiu Jazz Festival 2010, Premiul III la Concursul de Compozitie „Liviu Comes”, 2010 – Miniaturi pentru pian „Mica Suita”, finalist in concursul “Jeunesse Musicales” – Bucharest International Jazz Competition 2010, participa in concertul de lansare a albumului „Romanian Jazz Collection” 2012, participa la tabara International Contemporary Arts Summer Classes – organizat de ICon Arts – Sectia de Jazz 2010, 2011, 2012.
Cat costa?
Bilet: 25 de lei

Rezervari: 0723 175 300

Mai multe detalii: http://www.orasulm.eu/

Pret bilet: 25 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1932
popadriana

Adaugat in urma cu 3575 zile, 12 Iul. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .