poze concert one lion la in pod la historia

Concert ONE LION la In Pod La Historia

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 9 Mai 2014

Categorii: Muzica si Concerte

Lansare Sweet Reggae Music EP in Pod La Historia

Line-Up:

One Lion [live act] [lansare Sweet Reggae Music EP]

One Lion (Vlad Sfichi) este actualmente unul dintre cei mai iubiti artisti reggae romani, cu piese bine cunoscute in randul fanilor genului din Romania. Artistul originar din Anina (Caras-Severin) a lansat pana in prezent patru materiale: Reggae Pur (demo LP – 2010), Lumea Mea EP (2012), Sunt Un Rasta EP (2013) si Sweet Reggae Music EP (2014).

One Lion a sustinut numeroase concerte in tara, mai ales in Timisoara, dar si in Sibiu, Galati, Cugir, Bucuresti sau in cadrul Fanfest 2012 cu trupa The OSGC ca backing band, dar si la Bucharest Reggae Weekend (2012). Totodata, artistul a deschis spectacolul pentru artisti precum Omar Perry, Skarra Mucci sau Julian Marley.

One Lion se poate lauda in prezent cu piese realizate in colaborare cu artisti reggae romani precum Mr Levy sau Lady Helenne, dar si cu artisti reggae internationali precum Volodia, Jahmmi Youth sau Panda Dub.

One Lion este prezent pentru a doua oara la Reggae Fry-day, prima sa descalecare la aceasta serie de evenimente fiind un real succes.

Invitat special : Cristyz

Warm-Up & After

Qualia

Qualia vine din Ramnicu Valcea si este prezenta la butoane din 2009. A debutat specializandu-se in selectii de ska si swing revival, continuand atat cu party-uri saptamanale cat si cu evenimente speciale (premiere de film, vernisaje, after party-uri pentru concerte ale unor artisti autohtoni sau de peste hotare). Aventurile ei prin cluburile bucurestene au inclus seturi eclectice, acestea avand insa la baza o coloana vertebrala construita cel mai adesea din hip hop si reggae.

Qualia s-a alaturat de curand echipei Zona Reggae si este indragostita iremediabil de new roots, gen care va predomina si in setul sau de pe 9 mai.

King Julien

King Julien este prezent la butoane pe scena reggae din Romania incepand cu anul 2012. De asemenea, el este membru fondator al site-ului Zona Reggae si totodata al seriilor de party-uri Reggae Fry-day si Roots Revival. Indragostit de muzica reggae, King Julien este capabil sa faca publicul sa danseze pana la ultima picatura de energie, datorita seturilor antrenante pe care le propune.

Pe acesta il puteti gasi la butoane si in Goblin, in fiecare miercuri, la evenimentul saptamanal numit Burn Babylon.

DuBWiZaRd

Dubwizard s-a nascut in Rotterdam, Olanda, dar este prezent in Romania de mai multi ani de zile. Dubwizard a reusit sa puna pe picioare mai multe party-uri reggae care s-au desfasurat constant in Cluj-Napoca.

Mai multe detalii: http://www.bestmusic.ro/

Pret bilet: 5 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1029
popadriana

Adaugat in urma cu 3641 zile, 07 Mai. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .