poze concert pistol cu capse la expirat

Concert Pistol Cu Capse la Expirat

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 1 Noiembrie 2017 21:00
Expirat, Str. Constantin Istrati 1

Categorii: Muzica si Concerte

Pistol cu Capse este o formație românească punk rock cu influențe ska și reggae înființată în 2003 în București. Anul 2008 a marcat lansarea primului LP al formației, autointitulat „Pistol Cu Capse”, disc ce conține 15 piese.

În 2012, PCC a lansat cel de-al doilea album: „Unplugged”. Toate cântecele sunt rescrise special pentru varianta acustică având un sound cu totul nou față de înregistrările anterioare. La acest album au colaborat Lucian Filip (Vântu) care a preluat tobele, George Siia (Bazooka) care a creat partea de clape, Bogdan (de la formația Chester) care cântă împreună cu Vlad pe unele piese. În reprezentările live, clapele sunt stăpânite de Mădălina Ene.

Încă de la început, formația a susținut peste sute de concerte atât în țară cât și în străinătate și a fost prezentă la festivaluri mari: Bergenbier, Peninsula, B’Estfest. Se mandrește cu faptul că a avut ocazia de a cânta pe aceeași scena cu nume sonore ale genului precum: Mad Caddies, NOFX, No Use for a Name, Strike Anywhere, 3 Feet Smaller, Marky Ramone (de la The Ramones), Jaya The Cat, La Plebe și alții.

În iunie 2015, trupa a lansat albumul "Dupa 10". Deși a avut ca punct de plecare punk-rock-ul, cu ceva influențe ska, stilul formației a început, încet, încet, să se apropie de reggae-rock. Pe noul album se pot auzi ritmuri calde, demne de Long Beach, California, dar și mai agitate, cu respect pentru pop-punk. O noutate demnă de remarcat constă în îmbogățirea sound-ului formației cu instrumente electronice. Una peste alta, noul album Pistol cu Capse are un sound acordat la 2015, și încearcă să alunge fantomele anilor ’80-’90, care încă bântuie rockul românesc.

De la înființare și până în 2015, componența formației a fost: Vlad Staricu (voce, chitara), Dan Cozmuta (chitara), Adi Kapnobatai (bass) și Andrei Petrescu (tobe). În iulie 2015, tobele au fost preluate de Alex SuperEroul, care l-a înlocuit pe Andrei, iar, pentru că Dan a trebuit să se mute din țară, la chitara a venit Bogdan Iures.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 791
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 2394 zile, 29 Sep. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .