poze concert planet h la chaos venue

Concert Planet H la Chaos Venue

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 12 Octombrie 2012
str. Turturelelor, 11

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert in Chaos Club din capitala.

Producători experimentați, Gojira și Planet H au descoperit o compatibilitate sănătoasă lucrând împreună în studio. S-au cunoscut în cadrul proiectului “Green Channel”, unde Paul avea o emisiune de rock, dar au început să colaboreze intens în ultimul an.

Pe numele său real George Andreescu, Gojira activează încă din 2005 pe scena muzicală electro-techno-pop autohtonă, fiind renumit pentru mixurile sale de bass îmbinate cu ritmuri techno, breakbeat și dubstep. A studiat pianul și a făcut canto la școala de muzică din Slobozia, făcând naveta între acest oraș și Țăndărei - localitatea natală. Predispus către combinații îndrăznețe și nemaipracticate, prestațiile sale oferă ascultătorilor un plus de adrenalină, reușind să le aducă zâmbetul pe buze și să îi îmbie la dans. Din septembrie 2012 prezintă matinalul Pro FM, alături de Bogdan Nicolai.

Planet H (Paul Opriș) este un muzician și producător din Cluj-Napoca, absolvent al Academiei de Muzică "Gheorghe Dima” din același oraș. A fondat formațiile rock Narkoma și Godmode, iar de 10 ani face în paralel muzică electronică. A început cu IDM, trip hop, iar în ultimii trei ani dubstep și drum and bass. Este renumit pentru remixurile dubstep ale pieselor: Vița de Vie - “Varză”, ROA - “Ne place”, Coma - “Coboară-mă în Rai”. A împărțit scena în ultimii ani cu Deftones, Borgore, Vaski, BAR9, Calvertron, P Money, Alix Perez, Psychofreud etc. În prima jumătate a lui 2012 a produs împreună cu Gojira piesele “Dă-i mai tare” (feat. DOC) și “Fugi” (feat. Deliric) - două colaborări cu unii dintre cei mai populari artiști hip-hop din România.

Gojira & Planet H sunt în prezent în promovare cu piesa “Fugi”, care a ajuns în topurile televiziunii muzicale Music Channel, dar și pe primul loc în Top Show 40 la Radio Guerrilla. Realizat în colaborare cu Deliric, single-ul a beneficiat de un videoclip filmat la jumătatea lunii mai în studiourile Media Pro din Buftea și în uzinele Faur, în regia lui Dragoș Mușat. Clipul ironizează percepția publicului privind viața artiștilor, fiind exploatate câteva clișee: femei, droguri, mașini etc. În clip își fac apariția și Adrian Despot (solistul Vița de Vie) și fetele de la “Black & White” (proiect experimental desfășurat în social media).

Mai multe detalii: http://www.concerte-azi.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1235
popadriana

Adaugat in urma cu 4241 zile, 08 Oct. 2012

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
concert ara malikian

Concert ARA MALIKIAN

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 25 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .