poze concert roxy rocks mc leya

Concert Roxy Rocks & MC Leya

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 11 Noiembrie 2009 22:00
Club Twice

Categorii: Muzica si Concerte

Club Twice pregateste o seara incendiara.

Ce legatura poate fi între o cunoscatoare a limbii hindi, un mare fan al snooker-ului si muzica rock? Aparent niciuna. Doar daca pornim de la premisa ca pasiuni atât de diferite pot exista într-o singura persoana, iar aceasta nu este alta decât Roxy Rocks! Because she really rocks! Tânara cântareata de 26 de ani din Târgoviste si-a luat numele de scena de la prescurtarea numelui adevarat din buletin (Roxana) pe care a combinat-o cu o porecla data de prietenii ei din adolescenta "exasperati" de preferintele ei muzicale (Rock).

Lansarea sub acest nume, Roxy Rocks, a avut loc în anul 2008, un an în care a si muncit la albumul ei solo. Asta nu înseamna ca Roxy nu a mai avut tangente cu muzica. În orasul ei natal, Târgoviste, a studiat canto clasic si muzica usoara la Scoala de Arte. Prima aparitie scenica a Roxanei a avut loc în 2003, în cadrul concursului televizat "Alege A.S.I.A.". Destinul ei nu avea sa se numeasca A.S.I.A., ci ceva maiă ceresc, si anume trupa Heaven, formula în care a stat timp de trei ani. Începutul propriu-zis al vietii ei pe scena a avut loc odata cu lansarea melodiei si a videoclipului "Du-ma pe o stea", marca Heaven.

În paralel cu activitatea ei muzicala, Roxana a terminat Facultatea de Limbi Straine din Bucuresti, la sectia franceza-hindi, si nu exclude ca la un moment dat sa scoata un cântec al carui refren sa aiba cuvintele în limba hindi. Nu de alta, dar s-ar folosi si de cei patru ani "de chinuiala" din facultate si, în plus, ar aduce ceva într-adevar inedit în peisajul muzicii românesti. Cu toate ca niciodata nu a pierdut din vedere cariera ei de cântareata, a mai facut si alte lucruri fara legatura cu muzica: a fost traducatoare din franceza si a lucrat la un showroom de articole sportive. La capitolul relaxare, adora sa urmareasca transmisiile de snooker, iar, daca în acest caz, este o simpla spectatoare, nu excludeti totusi posibilitatea sa o vedeti cu tacul în mâna, la o partida de biliard în oras.

În timp ce pregatea albumul ei solo, Roxy a cântat în 2008 împreuna cu trupa ei pe ritmuri de R&B si pregateste multe surprize, printre care colaborari cu violonisti. Tot în 2008, cu siguranta ati vazut-o la emisiuni de televiziune interpretând melodia "Azi", melodie ce va aparea pe noul album în doua variante: în româna si engleza. Chiar daca nerabdarea e mare, pâna la lansarea oficiala a albumului, Roxy Rocks nu se dezminte si incendiaza publicul în concertele pe care le tine în tara, cântând...bineînteles rock. Asa ca, daca va e dor de un altfel de Pink, de un "I love rock'n roll", de un Sting în interpretare feminina sau de un "Love of my life", un concert Roxy Rocks e cea mai buna solutie.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1294
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
iulia kacser

Adaugat in urma cu 5256 zile, 07 Nov. 2009

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .