poze concert sado sathanas sincarnate

Concert Sado Sathanas & Sincarnate

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 4 Octombrie 2009 19:30
Fire Club

Categorii: Muzica si Concerte

Seara se deschide cu concertul trupei Akral Necrosis.

Axa Valaha Productions anunta o lunga serie de evenimente ce vor fi organizate in lunile care urmeaza in parteneriat cu Clubul Fire, una din cele mai respectabile locatii de concert din Bucuresti. Dupa ce ani de zile Fire Club a sustinut scena hardcore underground din Romania si din afara, dupa ce pe scena clubului din str. Gabroveni nr. 12 au poposit nume grele ale scenei rock, metal si hardcore din toata lumea, ca Therapy?, Born From Pain, Lividity sau 25Ta Life, Fire Club continua traditia evenimentelor live cu o serie de concerte underground, organizate in parteneriat cu Axa Valaha Productions, cea mai cunoscuta agentie de booking underground din Romania. Pana la sfarsitul anului pe micuta scena din Fire Club vor poposi trupe din Germania, Chile, Brazilia, Finlanda si foarte multe trupe care reprezinta cu succes undergroundul autohton.

Primul eveniment din lunga serie de concerte de urmarit in Fire Club ii include pe acelasi afis pe SADO SATHANAS, una dintre marile sperante ale scenei black metal germane, pe SINCARNATE, revelatia scenei metal din Romania, cu primul concert in Bucuresti dupa o lunga perioada si pe AKRAL NECROSIS, cei mai extremi reprezentanti ai black metalului traditional din capitala. O trupa opening-act va fi anuntata in cel mai scurt timp.

Concertul se va desfasura duminica, 4 octombrie 2009, incepand cu ora 19.30, pretul unui bilet este de 20 de lei si se poate achizitiona direct la intrare. La fata locului vor fi prezente cu merchandise distro standurile Axa Valaha Productions si Bestial Records, de asemenea vor fi disponibile tricouri si CDuri cu trupele participante.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 865
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
iulia kacser

Adaugat in urma cu 5341 zile, 10 Sep. 2009

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .