poze concert sarah brightman la sala palatului

Concert Sarah Brightman la Sala Palatului

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 28 Octombrie 2014 20:00
Strada Ion Campineanu 28

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert la Sala Palatului din capitala

Superstarul international Sarah Brightman concerteaza pe 28 octombrie, la Sala Palatului din Capitala. Show-ul din Romania face parte din turneul mondial “Dreamchaser”, inceput in 2013 si care urmeaza sa insumeze peste 100 de concerte pe 5 continente. Bucurestiul va straluci pe 28 octombrie intr-o productie grandioasa, sustinuta de Sarah Brightman impreuna cu propria orchestra formata din 30 de muzicieni.

Sarah Brightman debordeaza de pasiune, creativitate si dorinta de a-si depasi limitele. Albumul “Dreamchaser” este inspirat de antrenamentele pentru misiunea in spatiu pe care Sarah o pregateste pentru 2015. Artista intentioneaza sa cucereasca si lumea nepamanteana, devenind prima artista care va inregistra un cantec in spatiu. Publicul din Romania va calatori in univers impreuna cu Sarah Brightman, de-a lungul unui spectacol emblematic. “Dreamchaser” este un show complex, modern, spectaculos. Vocea angelica a sopranei, care depaseste 3 octave, tinuta sa regala si efectele speciale il vor purta pe spectator aievea in lumea viselelor ce se pot realiza daca vei crede in ele. “Vanatorul de vise” - titlul concertului in traducere – va deveni oricare dintre cei prezenti la eveniment, pe parcursul unui show in care fiecare piesa este o poveste.

Sarah Brightman este considerata cea mai bine vanduta soprana din lume si singurul artist care a cucerit simultan topurile Billboard Dance si Classic. Sarah Brightman este pioniera genului classic crossover si unul dintre artistii titani ai lumii, insumand peste 30 de milioane de discuri vandute si avand un palmares care cuprinde peste 180 de discuri de aur si de platina, in peste 40 de tari. Single-ul “Time to Say Goodbye”, inregistrat impreuna cu tenorul Andrea Bocelli, a fost vandut in peste 12 milioane de copii in intreaga lume. Albumele urmatoare au urcat in topurile Billboard si au fost urmate de turnee mondiale. Sarah Brightman este prima artista invitata sa cante la Jocurile Olimpice de doua ori: in 1992 la Bacelona si 16 ani mai tarziu, la Beijing.

Lasa-te cuprins de vise si hraneste-le cu tot ce e mai frumos si mai pur in univers! Sarah Brightman – “Dreamchaser” – un spectacol de o frumusete nepamanteana! Asigura-ti un loc intre stele! Marti, 28 octombrie, ora 20.00, la Sala Palatului.

In functie de categorie, pretul unui bilet este de: 500 de lei – categoria VIP, 350 de lei –categoria I, 250 de lei – categoria a II-a, 150 de lei – categoria a III-a, 100 de lei – categoria a IV-a.

Mai multe detalii: http://www.bestmusic.ro/

Pret bilet: 100 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1548
popadriana

Adaugat in urma cu 3644 zile, 28 Apr. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .