poze concert seda bagcan si robert haig coxon la bucuresti

Concert Seda Bagcan si Robert Haig Coxon la Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 4 Aprilie 2015

Categorii: Muzica si Concerte

Seda Bacan, una dintre cele mai apreciate cantarete New Age la nivel mondial, revine la Bucuresti pentru a darui iubitorilor genului un concert remarcabil, un eveniment cultural de inalta tinuta organizat de A-MA Events ce va avea loc in data de 4 aprilie in Sala Mare a Palatului National al Copiilor, incepand cu ora 19:00.

In concertul ”Sunetul Iubirii” vocea Sedei Bacan se va imbina cu sunetul pianului lui Robert Haig Coxon, cunoscut ca un adevarat maestru al vindecarii sacre prin muzica. Concertul va cuprinde o serie de lucrari muzicale veritabile precum The Silent Path, interpretata de cei doi muzicieni intr-o varianta unica.

Biletele au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate prin intermediul platformei online www.bilet.ro, la diferite preturi in functie de categorie, dupa cum urmeaza:
VIP – 159 RON
Cat. I – 130 RON
Cat. II – 88 RON

Cunoscatorii muzicii compuse si interpretate de Seda Bacan, au fost fascinati nu numai de calitatile vocale si performantele tehnice dovedite in cadrul reprezentatiilor anterioare sustinute la Bucuresti, ci si de atmosfera relaxanta din timpul concertului.

Seda Bagcan a cantat pentru prima data in Romania in septembrie 2013, in deschiderea conferintei pe care autorul american Gregg Braden a sustinut-o la Bucuresti, revenind in noiembrie anul trecut, in cadrul turneului World Peace Tour. Compozitorul si pianistul japonez Kitaro, recunoscut ca pionier in muzica New Age , castigator al premiilor Grammy si Globul de Aur, a fost impresionat de calitatile interpretative ale Sedei Bagcan, ajungand sa incheie un contract cu casa de discuri Domo Records care il reprezinta pe Kitaro la nivel international.

Seda Bacan poate fi gasita la sectiunea „New Artist“ pe site-ul Domo Records: http://www.domomusicgroup.com/home.php

Printre albumele lansate se numara „Sunrise“, „Remember“, „Sufi Soul Neym“, un material care integreaza in muzica contemporana principiile sufismului. Cel mai recent album, lansat in decembrie 2013, se numeste „I am that I am“. In Romania acestea se gasesc la NICHE RECORDS.

Date biografice:

La varsta de sase ani, Seda Bacan a sustinut primul concert de prestigiu, acompaniata de Orchestra Radiodifuziunii din Ankara, a fost invitat special la conferintele TEDx din Istanbul si a reprezentat Turcia la editia din 1990 a concursului Eurovision. Seda Bacan canta avand credinta intr-o trinitate: muzica, stiinta si vindecare. Terapia cu sunete ii este la indemana mai ales ca, inca din copilarie, a compus muzica clasica, pop si jazz.

Intr-o perioada in care cauta remediul pentru o boala grava de care suferea o ruda apropiata, Seda s-a initiat in medicina complementara. A inceput cu Reiki si Reconnection si a devenit profesor in Signature Cell Healing, Acutonics Healing si Deeksha.

Din 1990 practica Hatha Yoga, Ashtanga si Juvamukti Yoga. Mai tarziu a inceput sa predea Kundalini Yoga si Naam Yoga si de atunci conduce workshop-uri si seminarii in Turcia si in intreaga lume, imbinand muzica cu stiinta vindecarii. Seda Bagcan este specialist in dezvoltare personala, are numerosi pacienti pe care i-a ajutat sa se insanatoseasca, sa scape de obiceiuri periculoase si sa constientizeze cauzele diferitelor disfunctii.

Robert Haig Coxon

Robert Haig Coxon a inceput sa cante la pian de la varsta de doi ani. A urmat cursurile Conservatorului McGill, obtinand rezultate maxime la toate examenele anuale sustinute pana la varsta de 14 ani. Sambata, acasa, canta la pian non-stop. Timp de sase ani, a urmat studiile de compozitie, orchestratie si pedagogie la Universitatea McGill, obtinand performante de maestru al pianului. A fost aranjor muzical, clapar si lider in numeroase trupe muzicale pop si cel mai bine platit grup muzical al unui hotel din Montreal. Intotdeauna a simtit atractia de a scrie muzica pentru suflet.

In 1998 a produs un album cu melodii pentru Craciun, care a inregistrat vanzari de peste 62.000 de exemplare in Quebec, ulterior fiind vandut cu succes si in Franta. In acelasi timp continua sa compuna muzica pe teme variate, pentru seriale de televiziune si documentare si a realizat numeroase albume cu muzica de film pentru Intermede Music. A sustinut concerte in peste 33 de tari, adaugand pe lista concertelor anuale cate o noua locatie.

Pentru a onora locurile in care canta, Robert obisnuieste sa scrie cate o piesa complet orchestrata, ce reflecta esenta acelui loc si popor. Piesa pe care o va compune pentru Romania va intra in noul sau album: Passion, Compassion, Alegria ce va iesi in acest an. Multi oameni de stiinta celebri si terapeuti lucreaza cu muzica sa. Acum, Robert compune cea mai mare parte a melodiilor in studioul personal aflat pe varful unui munte sacru, situat in nordul Montrealului, in Canada.

Robert Haig Coxon a fost nominalizat de patru ori la prestigiosul premiu „Felix“ (echivalent al premiului Grammy in Canada), si a devenit cel mai bine vandut New Age artist din Canada. A cunoscut succesul international in 1995, odata cu lansarea albumului The Silent Path care s-a bucurat de succes in Canada, SUA si Franta. Pana in prezent, Robert Haig Coxon a lansat opt albume, cele mai recente fiind intitulate The Silent Path (folosit in Romania pentru tratamentul ADD-ului) „The Infinite Essence of life”, „Goddess - The Power of Woman”.

Despre Robert Haig Coxon se spune ca este Stapanul Vindecarii Sacre prin muzica ce atinge inima, deschide usa experientei multi-dimensionale, acolo unde se afla sursa vindecarii. Mii de marturii afirma ca CD-urile lui si muzica pe care o compune au transformat vietile oamenilor, corpurile si inimile lor.

Dupa ce a ascultat The Silent Path, Lee Caroll, renumitul autorul al cartilor Kryon si Copiii indigo - Zece ani mai tarziu, l-a contactat pe Robert si i-a cerut sa se alature echipei sale in turneu. De-a lungul anilor, Robert Coxon a avut posibilitatea de a experimenta diferite culturi care l-au inspirat sa compuna muzica prin care sa onoreze aceste tari.

”Muzica restructureaza modelele noastre energetice si ajusteaza ADN-ul fiecarei celule, astfel incat sa ne putem reconecta cu modelul nostru Divin”. – Robert Coxon.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1189
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3348 zile, 17 Feb. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .