poze concert snarky puppy la the silver church

Concert Snarky Puppy la The Silver Church

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 22 Octombrie 2013 21:00
Calea Plevnei, 61

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert la The Silver Church din capitala

Snarky Puppy va invită la o seară de funk-jazz și fusion în The Silver Church din București. Muzicienii din Texas cântă în premieră în România în cadrul celei mai noi serii de concerte prezentate de Twin Arts-Jazz Night Out. Concertul va avea loc pe 22 octombrie 2013, ora 21:00.

Snarky Puppy înseamnă jazz, înseamnă funk, înseamnă în același timp și progressive rock, sau mai simplu spus, înseamnă nu-jazz sau jazz fusion. Snarky Puppy mai înseamnă energie și mood de party, iar de asta o să vă convingeţi în octombrie la Jazz Nigh Out.

In această toamnă avem o nouă propunere pentru voi: Jazz Night Out, o platformă de evenimente şi socializare al cărei scop este promovarea concertelor de jazz şi blues, organizarea de workshopuri, audiţii şi întâlniri cu artişti străini si români.

The Silver Church va fi gazda concertului pe care Snarky Puppy îl susțin în premieră în țara noastră. Trupa sau, la fel de bine spus, colectivul, s-a format în 2004 în jurul basistului Michael League, pe vremea când membrii erau studenți și încă de la lansarea primului material s-au bucurat de larga apreciere a criticii, dar și a publicului.

Originalitatea celor de la Snarky Puppy e o realitate firească, urmarea unui melanj inspirat dintre culturi muzicale diferite, dintre gospel și R&B, rock și jazz, influențe aduse de membrii trupei în funcție de bagajul cultural al fiecăruia. Rezultatul e o fuziune tonică dintre tradiţie şi improvizaţie, și asta se vede cel mai bine live, concertele grupului propunând publicului o explozie plină de energie, creativitate şi prospeţime.

Mai multe detalii: http://www.eventim.ro/

Pret bilet: 48 Lei

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 2704 zile, 27 Aug. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
  • Ai ceva de zis?

    .