poze concert texas in july in club fabrica

Concert Texas In July in Club Fabrica

Bucuresti , Bucuresti. Luni 21 Iulie 2014 19:00

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert in Club Fabrica din capitala

Luni, 21 iulie 2014, de la ora 21:00, două dintre cele mai apreciate nume ale scenei de metal contemporane, Iwrestledabearonce şi Texas in July vor susţine în premieră în România, în clubul Fabrica din Bucureşti.
Texas in July este o trupă formată în 2007, în Pennsylvania, SUA, iar în cei şapte ani de activitate, formaţia a lansat trei discuri full length, al patrulea fiind în curs de înregistrare.
O dată cu lansarea “Hook, Line and Sinner” a venit şi notorietatea trupei, astfel că de la statutul de invitaţi speciali în deschiderea unor formaţii ca August Burns Red, The Devil Wears Prada sau Architects, au ajuns să susţine concerte în calitate de headlineri. Structuri muzicale complexe, pasaje metalcore atipice au consolidat reputaţia la nivel internaţional a trupei.

Iwrestledabearonce, originari din Louisana (SUA), sunt o trupă al cărei stil muzical este greu de încadrat într-un gen muzical, piesele lor conţinând formule ritmice şi melodice de metalcore, grindcore, dar şi elemente de jazz, progresiv metal, electro-pop.



Schimbări haotice ale ritmului, completate de variaţii în blastbeaturi sau părţi breakdown în contrast cu părţi melodice inspirate de artişti ca Radiohead sau Bjork sunt elementele care fac din Iwrestledabearonce o trupă atipică şi originală în peisajul muzical autohton.

Trupa are la activ trei materiale discografice promovate în turnee alături de August Burns Red, The Dillinger Escape Plan, Dance Gavin Dance, The Human Abstract, Blessthefall, Fact, Sea of Treachery, Enter Shikari, Winds of Plague, All Shall Perish, Vanna, Chelsea Grin şi Horse the Band.

Alături de numele de mai sus, vor mai urca pe scenă şi Vitja, una dintre cele mai promiţătoare trupe germane de metalcore. Albumul lor de debut, “Echoes” a fost foarte bine primit de presa de specialitate, trupa fiind exemplul perfect al unei formaţii tinere în care domină voinţa şi determinarea de a deveni o parte a culturii muzicale contemporane.
Pret bilet concert Texas In July si I Wrestled a Bear Once:
30 lei (presale)
40 lei (la intrare)

Mai multe detalii: http://www.letsrock.ro/

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 973
popadriana

Adaugat in urma cu 3610 zile, 11 Mai. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .