poze concert trio jazz
poze concert trio jazz poze concert trio jazz poze concert trio jazz

Concert Trio Jazz

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 18 Decembrie 2010 20:30
Tête-à-Tête Coffee Art & Chill, parcul Herastrau, langa Gradina japoneza

Categorii: Muzica si Concerte

seara de jazz la Tete-a-Tete

Sambata 18 decembrie, de la ora 20:30, va incalzim mintea, sufletul si spiritul cu un concert de jazz sustinut de catre trio-ul format din Ana-Cristina Leonte – voce, Ciprian Pop – chitara si Alex Man – chitara.

Pretul intrarii este 20 lei, iar rezervari se pot face sunand la numarul de telefon 0728 668 463.

Ana-Cristina este studenta in anul III, iar cei doi chitaristi sunt masteranzi la clasa de jazz (coord.prof. Mircea Tiberian) a Universitatii Nationale de Muzica, Bucuresti. Membrii trio-ului au inceput sa exploreze lumea jazz-ului de ceva vreme, aflandu-se in diverse circumstante muzicale, de la formule de duo sau trio pana la diferite formule de combo si chiar big band (Alex si Ciprian). In 2009, intr-o formula extinsa cu pian si tobe obtin Premiul Radio Romania Muzical la Festivalul International de Jazz Studentesc (Targu-Mures, Ciprian si Ana-Cristina) si ulterior participa cu un recital la OpenAir Jazz Festival (Targu-Mures); la acelasi concurs Alex Man obtine premiul pentru Cel mai bun instrumentist.
Pentru Ana-Cristina si Ciprian anul 2010 este deosebit de prolific, datorita numeroaselor concerte sustinute prin proiectul Oportunitati la tine acasa in Bucuresti dar si in orasele din tara, activitatea concertistica intensa avand un rol foarte important in dezvoltarea experientei ca interpreti de jazz. Fiecare dintre membrii trio-ului sunt implicati si in diverse alte proiecte, de unde rezulta o maleabilitate si capacitate de adaptare a fiecaruia, la diferite conjuncturi muzicale; acest fapt genereaza deasemenea o serie de influente pe care le exercita fiecare membru ca individualitate muzicala, dar care se imbina fluent in aceasta formula, prestatia trio-ului fiind una profund personala, care coloreaza interpretarea standardelor de jazz si latin jazz cu o varietate de arome muzicale.

Alex Man - cel mai experimentat dintre membri, a avut concerte in Scandinavia si Ungaria; a colaborat cu nume rezonante cum ar fi: Marius Popp, Maria Raducanu, Teodora Enache, Pedro Negrescu, Luiza Zan, Sorin Romanescu;in 2010 participa la USA Big band Tour.
Ciprian Pop este un chitarist apreciat si solicitat in peisajul jazz-ului romanesc, a sustinut numeroase concerte, colaborand deasemenea cu Sorin Romanescu, Luiza Zan, Vlad Popescu, Cristi Soleanu, Mircea Tiberian, etc.
Ana-Cristina Leonte - multe din colaborarile la activ sunt comune cu ale celorlalti doi membri: Mircea Tiberian, Sorin Romanescu, Vlad Popescu, Cristi Soleanu, Berti Barbera si Nicu Patoi etc., cea mai recenta colaborare de referinta fiind proiectul Paul Celan, din noiembrie 2010, in tara, cu Maurice de Martin (tobe), Mircea Tiberian (pian), Chris Dahlgren (dublu bass), si in Viena, cu Mircea Tiberian, Chris Dahlgren, Albrecht Maurer (vioara) si Pierre Borel (saxofon alto).

Mai multe detalii: http://www.facebook.com/Tete.a.Tete.Chill

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 509
alexandra

Adaugat in urma cu 3366 zile, 09 Dec. 2010

Adaugat de whateveristic

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 79

Alte Evenimente din Bucuresti
duminica in familie

Duminica in familie!

Bucuresti, Bucuresti. 1 Mar 2020 - 1 Mar 2020
petexpo romania 2020

PetExpo Romania 2020

Bucuresti, Bucuresti. 24 Apr 2020 - 26 Apr 2020
concert celine dion in 2020

Concert Celine Dion in 2020

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Iulie 2020
concert mariza la sala palatului

Concert Mariza la Sala Palatului

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 7 Martie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .