poze concert viorica pintilie alexandru olteanu la infinitea

Concert Viorica Pintilie & Alexandru Olteanu la Infinitea

Bucuresti , Bucuresti. Luni 15 Septembrie 2014 20:00

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert la Ceainaria Infinitea din capitala

Ceainaria Infinitea va invita luni, 15 septembrie 2014, ora 20:00, in gradina sa magica, la o seara cu standarde de jazz, in formula artistica: Viorica Pintilie (voce) si Alexandru Olteanu (pian).

VIORICA PINTILIE este pe scena de la 15 ani, a absolvit scoala de Muzica in Chisinau, iar de curand a absolvit si un master in muzica jazz la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti. A trecut prin mai multe genuri de muzica pana a ajuns sa cante jazz, acesta fiind stilul in care se regaseste cel mai bine.

A participat la Festivalul de Jazz de la Targu Mures (2013) si la Sibiu Jazz Fest (2013). in februarie 2014 a fost invitata la Radio Targu Mures sa sustina un concert live in cadrul stagiunii "Seri de jazz si muzica clasica". A lasat multe zambete pe chipurile celor care au fost la concertele ei, atat in cluburile din Bucuresti, cat si in Cluj, Sibiu, Targu Mures si chiar la Chisinau, in Bulgaria si Portugalia.

Cu o intensa activitate concertistica, in diferite formule, Viorica Pintilie este o prezenta care surprinde prin atitudinea pe care o are atunci cand canta si felul in care se transpune in muzica, iar atmosfera creata la concerte este una intima si calda si ai senzatia ca iti stie povestea si ti-o canta. Printre colaborarile ei intalnim nume ca Liviu Negru, Alexandru Olteanu, Michael Acker, Tavi Scurtu, Paolo Profeti, Dan Nicolau, Ciprian Pop, Pedro Negrescu, Sorin Romanescu.

ALEXANDRU OLTEANU a studiat pianul incepand cu varsta de 7 ani la Liceul de Arte „Marin Sorescu”. Dupa 12 ani in care a studiat pianul clasic, dorea sa devina pianist concertist, insa si-a descoperit pasiunea fata de muzica improvizata, acest lucru directionandu-l inevitabil catre muzica jazz.

In 2012 ia premiul pentru cel mai bun pianist la Festivalu Studentesc de Jazz de la Targu Mures si in 2013 Marele premiu la Festivalul de Jazz de la Sibiu cu trio-ul Blue Train. A colaborat cu trupele Cunatune si Breeze.
Bilet: 25 de lei.

Mai multe detalii: http://www.bestmusic.ro/

Pret bilet: 25 Lei

Comenteaza pe Facebook
george

Adaugat in urma cu 3483 zile, 14 Sep. 2014

Adaugat de georgepopa

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3474

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .