poze concert yelllow si sonichouse in club mojo

Concert YellLow si Sonichouse in club Mojo

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 24 Noiembrie 2010
Gabroveni Nr. 14

Categorii: Muzica si Concerte

Club Mojo organizeaza miercuri, 24 noiembrie, un concert electro-pop suta la suta romanesc, cu trupele YellLow si Sonichouse. Concertul incepe cu ora 20:30, iar pretul unui bilet este de 15 lei.

YellLow este o formatie electro-pop compusa din Bogdan Diaconeasa (bass looping), Didi Dudaievici ( vocal & lyricist) si Andi Petreanu (keyboard, samples & FX ). Pe 1 ian 2010 baietii se intalnesc si iau decizia de a incepe un proiect care combina elemente de muzica analog si digitala.

Echipa este completa din 3 iunie cand D.D este aleasa ca vocal. Numele exprima fuziunea termenilor "yell" (digital, acuratete) si "low" ( bass, down tempo); cei trei "L" atribuiti fiecarui membru in parte, dar si initiale simbolice pentru cuvinte precum "love", "life","light"; nu in ultimul rand confirma ca yelllow sustine sunetul luminos, optimist, vibrant, dinamic si fericit al culorii pe care il reprezinta.

Ca gen muzical se situeaza undeva in aria muzicii electronice (include fuziuni stilistice care variaza de la groove-uri hip-hop pana la pop, alternativ). Muzica este inspirata de trupe precum: Squarepusher, Stu Hamm, Pantera, Goldfrapp, Hooverphonic, ImogenHeap, Massive Attack si Roisin Murphy. Versurile au ca tema: tineretea, amintirile, lumi fantastice, copilaria si alte preocupari yelllow.

Pana acum , piesa "Naive" a fost primul release al trupei, de un mare succes, clasat pe locul 2 in TopShow Radio Guerrilla si a atras atentia catorva producatori si remixeri. In prezent Yelllow se concentreaza pe concertele ce vor urma; planuiesc realizarea unui album in viitorul apropiat + alte surprize pe parcurs.

Mai multe detalii: http://www.rockon.ro

Pret bilet: 15 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 898
Cuvinte cheie: Bucuresti
pavalut

Adaugat in urma cu 4906 zile, 18 Nov. 2010

Adaugat de pavalut

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3070

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .