poze concertul corey mwamba inner voice trio

Concertul Corey Mwamba – Inner Voice Trio

Bucuresti , Bucuresti. Joi 8 Iunie 2017 19:30 - Joi 8 Iunie 2017
Hanul Gabroveni

Categorii: Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 50/120

JAZZMANI DIN MAREA BRITANIE, BRAZILIA ȘI ROMÂNIA ÎN DUBLU CONCERT LA ARCUB

De la folk la funk, de la ritmuri electronice la soul, toate trecute prin filtrul jazzului de secol XXI, iată câteva indicii despre cum va suna concertul dublu de joi, 8 iunie, de la ARCUB. Concertul Corey Mwamba – Inner Voice Trio este penultimul din seria de concerte de jazz de la ARCUB, curatoriate de pianistul newyorkez Lucian Ban în cadrul programului ARTIST IN RESIDENCE, organizat de Primăria Capitalei prin ARCUB.

Conectat la scena internațională a jazzului, Lucian Ban, curatorul Artist in Residence, a pregătit pentru stagiunea curentă de concerte de la ARCUB, o selecție a celor mai incitante nume care, în acest moment, fac vâlvă în topurile Downbeat și dictează noile trenduri în jazzul contemporan internațional.

Din seria rarelor desfătări pentru publicul de jazz bucureștean, britanicul Corey Mwamba, unul dintre cei mai intenși și originali improvizatori ai Europei, vine pe 8 iunie la ARCUB, pentru un solo de excepție la vibrafon. Recunoscut pentru creativitatea sa, Mwamba lucrează cu o gamă largă de genuri din jazz și muzică contemporană, folosindu-se de ritmurile electronice și folk din diferite țări. Corey Mwamba a câștigat în 2007 premiul pentru dezvoltare artistică PRSF/Jerwood Foundation Take Five, iar în 2008 a fost nominalizat la categoria Inovație în cadrul BBC Jazz Awards. Mwamba a fost inclus în edițiile 62, 63 și 64 ale topului criticilor din Downbeat Annual.
Dublul concert de la ARCUB din 8 iunie continuă cu un session de jazz modern, funk și soul adus de Inner Voice Trio, care este format din trei muzicieni de jazz ai secolului XXI – pianistul Albert Tajti, basistul Michael Acker și invitatul lor din Brazilia, bateristul Matheus Jardim. Concertul de la ARCUB, Stages of the Sun, este o suită programatică alcătuită din șapte piese care, în viziunea trioului, ilustrează momentele unei zile de vară: Sunrise, Shine, Burn, Shadow, Sunset, Chill, Midnight. Ancorat în jazzul noului mileniu, Inner Voice Trio prezintă un material muzical ce depășește granițele stilistice, se inspiră din tradiția jazzului dar privește înainte spre noua formă a acestei muzici.

Mai multe detalii: https://arcub.ro/eveniment/artist-residence-corey-mwamba-inner-voice-trio-dublu-concert/

Pret bilet: 35 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 757

Eveniment postat de organizator

arcub

Adaugat in urma cu 2513 zile, 06 Iun. 2017

Adaugat de ARCUB

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 250

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .