poze concertul extraordinar de anul nou 2022

Concertul Extraordinar de Anul Nou 2022

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 7 Ianuarie 2022 18:30 - Vineri 7 Ianuarie 2022
str. C. A. Rosetti, nr 47, et. 1

Categorii: Muzica si Concerte

Călătorie muzicală în Viena din La Belle Epoque

Fundaţia Calea Victoriei și Opera Națională București vă invită vineri, 7 ianuarie 2022, de la ora 18.30, la Concertul Extraordinar de Anul Nou, eveniment de gală aflat la a VIII-a ediție.

Începeți anul 2022 alături de dirijorul Tiberiu Soare împreună cu trei soliști talentați: soprana Mădălina Barbu, soprana Renata Vari și tenorul Alfredo Pascu. Acordurile orchestrei Operei Naționale București vă vor purta într-o călătorie sonoră efervescentă în lumea muzicală vieneză din a doua parte a secolului al XIX-lea.

Publicul prezent la acest concert va fi încântat de splendidele compoziţii ale celor doi Johann Strauss, tatăl și fiul, ale lui Brahms, Waldteufel, Léhar și Kalman; un program plin de energie, pasiune și grație care cuprinde valsuri, polci și arii celebre din operete vieneze.

Intrați în atmosfera muzicală a Vienei din La Belle Epoque, acea perioadă de glorie a muzicii vieneze care naște în iubitorii de muzică o nostalgie a unor vremuri strălucitoare în care fracul nu era purtat doar de cei din orchestră, ci și de domnii care mergeau la concerte și baluri însoțiți de doamne în rochii ample, elegante, cu bijuterii și parfumuri prețioase.

Dirijorul Tiberiu Soare consideră că această perioadă, pe care o vom recrea muzical în frumoasa sală a Operei Naționale București, reprezintă epoca de aur a muzicienilor, un moment de maximă emulație și apreciere din partea publicului, când apariția unei noi compoziții muzicale în Viena reprezenta un eveniment cultural și social mult așteptat de public.

Bilete pot fi cumpărate de pe site-ul Operei Naționale București sau la casa de bilete a Operei Naționale București.
Vârsta minimă recomandată pentru acest spectacol este de 6 ani.

Eveniment realizat cu sprijinul: Midas Electronics, Casa de Avocatura Bondoc şi Asociaţii, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmbureşti şi Bien Savvy.

Parteneri media: Agerpres, România TV, Zile şi Nopţi, Ziarul Metropolis, Observatorul Cultural, Radio România Cultural, Radio România Muzical, Romantic FM, Radio France International, Radio Itsy Bitsy, Leviathan, Spot Media, Marea Dragoste, News Bucureşti, Reuşita TV, A7TV, Bucureşti Business, 9am, Kudika, Garbo, Timpul, Quick News, Revista Forbes, Revista Avantaje, Revista Psychologies, Bookhub.
---
Fundația Calea Victoriei este singurul loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale și interactive. De peste 14 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați.
Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori. Ne mândrim cu peste 50 000 de cursanți care au participat la proiectele noastre și cu peste 3000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate).

Mai multe detalii: https://tickets.operanb.ro/event.php?id=28545

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 523

Eveniment postat de organizator

calea victoriei

Adaugat in urma cu 720 zile, 09 Dec. 2021

Adaugat de Calea Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1116

Alte Evenimente din Bucuresti
concert aniversar fuego 30

Concert aniversar Fuego - 30

Bucuresti, Bucuresti. Joi 30 Noiembrie 2023
 tefan banica concert de craciun 2023

Ștefan Bănică - Concert de Crăciun 2023

Bucuresti, Bucuresti. 8 Dec 2023 - 10 Dec 2023
concert vama hard rock cafe

Concert Vama @ Hard Rock Cafe

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Noiembrie 2023
concert deathstars in quantic

Concert Deathstars in Quantic

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Noiembrie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .