poze connect r pe 12 aprilie petrec cu prietenii si fanii in club

Connect-R: ”Pe 12 Aprilie petrec cu prietenii si fanii in club”

Bucuresti , Bucuresti. Joi 12 Aprilie 2012 23:00 - Vineri 13 Aprilie 2012
Str. Smardan, nr 30

Categorii: Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 100/300

Joi, 12 Aprilie, incepand cu ora 23:00, Connect-R va continua seria concertelor din Clubul Bound din Strada Smardan nr. 30, cu o reprezentatie iesita din comun. Atmosfera va atinge cote maxime odata cu piesa “Love is the way”, cel mai nou single al artistului pe care acesta in va canta in premiera joia viitoare.

“Se implinesc doi ani de cand am lansat Rappin’ on Production si voi sarbatori acest eveniment joia viitoare prin intermediul unui concert inedit. Alaturi de mine nu se vor afla doar fanii, ci si prietenii de suflet impreuna cu care am pus bazele acestui proiect: Raluka, Chris Mayer, Nick Kamarera si multi altii”, a declarat Connect-R.

Seara se anunta a fi una cu adevarat speciala pentru artist deoarece va canta fanilor pentru prima oara cel mai noi single al sau.
“Love is the way” este cel mai nou single pe care imi doresc sa il lansez pe piata si pe care il voi canta in premiera la Clubul Bound. Am realizat si un videoclip pentru aceasta piesa, ce va aparea cat de curand, si sper sa culeg impresii din partea celor prezenti joi, 12 aprilie la locatie cu privire la noua mea propunere muzicala”, a mai adaugat Connect-R.

Cei prezenti vor avea parte de o petrecere de zile mari si vor putea descoperi conceptul Club&Bar Bound, care te provoaca sa faci parte dintr-un grup exclusivist si unde iti poti cunoaste vedetele preferate intr-un mediu sofisticat.

Club & Bar Bound este una dintre locatiile cu dubla identitate din centrul istoric. Atmosfera relaxanta a unui lounge bar potrivit pentru intalniri cu prietenii sau partenerii de afaceri in timpul zilei, se transforma in cursul noptii intr-un cadru ce ia pulsul fierbinte al petrecerii.

Clubul Bound se bazeaza pe un mix frapant de elemente din metal, piele, lemn si lumini, parte dintr-un concept ce ar putea satisface chiar si cele mai pretentioase gusturi.

Toate acestea fac din Clubul Bound locatia perfecta pentru a-ti petrece orice moment al zilei.

Mai multe detalii: http://bound.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1102

Eveniment postat de organizator

dragan

Adaugat in urma cu 4398 zile, 09 Apr. 2012

Adaugat de andreea_hazeleyes

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .