poze corul virginia state gospel in bucuresti

CORUL VIRGINIA STATE GOSPEL in Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Luni 7 Decembrie 2015 19:00

Categorii: Muzica si Concerte

Turneul european ”Gospel Night” al grupului Virginia State Gospel Chorale, 35 de voci extraordinare luminate de harul divin si incarcate de bucuria vietii, se opreste timp de 5 zile si pe meleaguri romanesti. Astfel, in perioada 7-11 decembrie, celebrele ”imnuri” dedicate dragostei si sperantei precum, ”O Happy Day” sau ”Amazing Grace” vor rasuna in salile de spectacol din Bucuresti, Brasov, Targu-Mures, Cluj-Napoca si Arad, si vor readuce bucuria si speranta in inimile publicului spectator.

Concertele grupului Virginia State Gospel Chorale din Romania vor fi sustinute, astfel: 7 decembrie - Cinema Patria Bucuresti, 8 decembrie- Sala Patria din Brasov, 9 decembrie – Casa de Cultura Mihai Eminescu-Sala Tineretului Targu-Mures, 10 decembrie – Teatrul National din Cluj-Napoca si 11 decembrie la Sala Dacia din Arad.

Biletele au fost puse in vanzare si se pot achizitiona de la casele de bilete ale salilor de spectacol, de la Cinema Patria si online prin www.ticketnet.ro www.bilet.ro si www.biletmaster.ro. Preturile acestora variaza in functie de locatie si de categoria de loc, astfel: Cat.III - 50 lei, Cat.II -80 lei, Cat.I – 100, sau VIP - 120 lei.

Sub conducerea virtuosului dirijor James Holden, Virginia State Gospel a castigat numeroase premii, printre care People's Choice Awards in 2012 la concursul Verizon din Statele Unite si a sustinut in decursul timpului, mai multe turnee in Statele Unite si in Europa.

In 2005 cu ocazia concertului de Craciun de la Vatican, au concertat pentru Papa, impreuna cu alti mari artisti de renume international.

Anul acesta corul va participa la concertul de Craciun de la Roma, transmis de postul de televiziune RAI, prin Mondovision in intreaga lume.

Pentru a imbogati acest spectacol minunat, J.DAVID BRATTON, un gigant al muzicii gospel, care a avut colaborari importante cu legendele muzicii ca Roberta Flack, Pattie LaBelle, Edwin Hawkins si multi altii, va fi prezent in calitate de invitat special in turneul din Romania.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 916
Cuvinte cheie: Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3050 zile, 22 Nov. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .