poze david ellefson megadeth an intimate evening at hard rock cafe

David Ellefson (Megadeth): an intimate evening at Hard Rock Cafe

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 17 Martie 2019 21:30
Hard Rock Cafe, Sos. Kiseleff, nr. 32

Categorii: Muzica si Concerte

Basistul Megadeth, David Ellefson vine la Bucuresti pe 17 martie in Hard Rock Cafe pentru o seara intima alturi de prietenii sai: VOI. Vom avea parte de un masterclass pentru fanii chitarei bass, de multe povesti din cariera sa si de un meet and greet cu poze complet gratuit. Legenda zice ca David va sustine si un concert cu cateva piese celebre alaturi de o trupa locala.

David Ellefson este unul dintre cei mai importanti basisti ai scenei metal internationale. Alaturi de Dave Mustaine a pus bazele formatiei Megadeth, una din trupele din careul de asi Big Four. De-a lungul carierei sale a colaborat cu multi alti artisti sau formatii precum Soulfly, Ministry, Gus G. sau supergrupul Metal Allegiance.
David e cunoscut ca fiind unul dintre artistii scenei metal care este un crestin devotat, primul sau contact cu muzica fiind prin intermediul bisericii, acesta invatand sa cante la orga mamei sale care canta in corul Bisericii Luterane.

Masterclass cu David Ellefson este, dupa cum spune si artistul 'a basstory', o poveste care ne va plimba prin toate riffurile si liniile de bass care l-au facut celebru pe castigatorul premiului Grammy pentru Best Metal Performance. David Ellefson este unul dintre personalitatile importante ale muzicii secolului trecut, dar care continua sa isi puna amprenta asupra metalului actual, prin zecile de artisti care au fost, sunt si vor fi influentati de basistul Megadeth.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.Biletele au următoarele preţuri:

- VIP: 89 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
- Acces General: 49 de lei, cu loc la masa in sala
- Fara loc: 49 de lei

Arthur Project canta la Hard Rock Cafe pe 17 martie alaturi de David Ellefson. Proiectul s-a fondat după ce trupa Interzis și-a încetat activitatea de peste 10 ani, încununată de două albume scoase la A&A Records, atunci când chitaristul Eugen Arthur a hotărât să pornească o carieră solo. Trupa va interpreta cateva hituri cunoscute de la Megadeth alaturi de David si dupa cateva piese proprii. Pe Arthur ii stiti din deschiderea showului Joe Satriani de anul trecut de la Arenele Romane dar si dupa showurile cantate cu alti artisti mari precum Cargo, Accept, Jan Akkerman. În decembrie 2017, Arthur a lansat albumul de debut „Every Now And Then”.

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2619
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 1884 zile, 31 Ian. 2019

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .