poze decapitated hate si thy disease canta la bucuresti

DECAPITATED, Hate si Thy Disease canta la Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Luni 25 Aprilie 2016 19:00

Categorii: Muzica si Concerte

Pe 25 aprilie, la Fabrica in Bucuresti, METALHEAD te invita la un regal de metale grele cu DECAPITATED, HATE, THY Disease si inca 2 trupe care vor fi anuntate in curand. Se anunta un show exclusivist cu casa inchisa, avand in vedere numarul mic de bilete puse in vanzare pe www.iabilet.ro (doar 350)

Concertul face parte din turneul “Blood Mantra Balkan Tour 2016” ! In presale biletele costa 50 de lei pana pe 15 martie. Dupa aceasta data pretul acestora va fi 55 de lei urmand ca la intrare acestea sa coste 60 de lei, in limita locurilor disponibile!

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de ma Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman de la Romana si din Baneasa Shopping City, IQ BOX, reţeaua de magazine Say Shops – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara si la Hard Rock Cafe)

DECAPITATED

Polonezii de la Decapitated au 6 albume la activ, lansate in cursul celor 20 de ani de activitate. Bazele formatiei au fost puse de fratii Waclaw 'Vogg' Kieltyka si Witold 'Vitek' Kieltyka.

In 2007 Decapitated l-au pierdut pe Vitek, care a murit in urma unui accident . A urmat o pauza, dupa care polonezii s-au intors in 2011 cu un nou album, Carnival Is Forever. Cel mai recent material discografic semnat Decapitated este Blood Mantra, lansat in 2014. Discul a primit recenzii foarte bune din partea presei de specialitate, precum si din partea fanilor.
In prezent Decapitated inseamna:
Chitarist, Waclaw 'Vogg' Kieltyka, care a mai colaborat cu Vader, Hyporcrisy, Lux Occulta sau Sceptic. La voce il avem pe Rafal 'Rasta' Piotrowski, basist, Pawel Pasek, iar in spatele tobelor Michal Lysejko, cunoscut si pentru colaborarile cu Melechesh, Norden sau Pagan Forest.

HATE

Hate sunt un grup de Death Metal din Varsovia cu activitate din 1990. Au 9 albume lansate pana acum, ultimul dintre ele, Crusade: Zero, fiind scos pe 25 Ianuarie anul trecut.
In prezent Hate inseamna Adam 'ATF Sinner' Buszko, voce si chitara si Pawel 'Pavulon' Jaroszewicz la tobe. Pavulon a colaborat cu formatii precum Vader, Deivors, Rootwater si nu numai.
Ca membrii live, Hate urca pe sceana alaturi de Piotr 'Kain' Kolakowski (bass) si Dominik 'Domin' Prykiel (chitara).

THY Disease

Thy Disease vin tot din Polonia, abordand ca stil un Industrial Death Metal. Formatia a luat nasterea in 1999 avand pana acum 6 albume lansate, ultimul dintre ele fiind Costumes of Technocracy in 2014.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 693
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 2531 zile, 26 Feb. 2016

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
curs profesional autocad lt

Curs profesional Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
  • Ai ceva de zis?

    .