poze deva premal miten with manose songs for the sangha

Deva Premal & Miten with Manose: Songs for the Sangha

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 23 Octombrie 2015 18:30
Rin Grand Hotel, Strada Vitan - Bârzeşti, nr. 7D

Categorii: Muzica si Concerte

Cu peste un milion de discuri vandute, Deva Premal si Miten considerati purtatorii flacarii unei traditii vechi de 5000 de ani , revin la Bucuresti pentru a 2-a oara, pe 23 Octombrie 2015, la Rin Grand Hotel.

www.devapremalmiten.ro

Cunoscutul lider spiritual Osho este cel care ii da numele de Deva Premal (care inseamna Iubire Divina in Sanskrita) si alaturi de el, isi incepe explorarea destinutului ei, in ashramul acestuia din Pune, India. A fost initial atrasa de modalitati de vindecare, devenind practician in reflexoterapie, masaj, shiatsu si terapie cranio-sacrala. Mai tirziu, in anii ’90 il intalneste pe Miten si devin un cuplu in viata de zi cu zi, dar mai ales in arta muzicala, calatorind peste tot in lume si impartasind prin mantrele cantate in varianta moderna, starea de pace interioara si bucuria existentei !
„Muzica pe care o facem, se naste dintr-un angajament personal pentru o practica spirituala. Meditam – investigam, aflam... – si muzica noastra este un rezultat al acelei experiente.”
Valoarea muzicii lor este apreciata de mari personalitati:
„..magie pura..” – Eckhart Tolle – autorul bestseller-ului „Puterea prezentului”
„..pasionala si puternica..” – Anthony Robbins – probabil cel mai mare lider in dezvoltare personala la nivel mondial
„..frumoasa, frumoasa muzica” – HH Dalai Lama
„..The Essence este albumul meu preferat din toate timpurile de a face yoga..” – Cher (care a folosit in turneul ei de ramas bun , Gayatri mantra, in versiunea Deva Premal)
„...Una dintre cele mai vindecatoare si echilibrante muzici pe care am ascultat-o...” - Jasmuheen

Muzica lor atinge la propriu sufletul oricarui om si a inceput sa fie folosita ca si coloana sonora pentru numeroase activitati precum: medicina alternativa, reabilitare, detoxifiere si eliberarea stresului, studiouri de yoga, saloane spa, centre de meditatie in intreaga lume.

Neurochirurgii declara ca sunetele muzicii Devei Premal ii ajuta sa stea concentrati in timpul operatiilor.
Jurnalisti, actori, ingrijitori de aziluri, veterani din Iraq, pompierii care au participat activ la evenimentele din 11 septembrie 2001, toti acestia si multi altii au scris sa isi exprime recunostinta pentru sprijinul, consolarea si echilibrarea pe care au regasit-o ascultand muzica Devei Premal si a lui Miten impreuna cu Manose.
Profesorii copiilor cu autism raporteaza o mare imbunatatire in puterea de concentrare si atentie a acestor copii, doar prin expunerea lor la sound-ul artistilor.

Cu efecte demonstrate stiintific, precum cresterea gradului de constientizare, a creativitatii si inspiratiei, imbunatatirea calitatii somnului precum si gestionarea mai buna a emotiilor, meditatia prin muzica este o activitate care tinde sa-si recapete naturaletea, de aceea si marii lideri in dezvoltare personala la nivel mondial, o recomanda.

In spiritul celor descrise mai sus, organizatorii Anne Marie Trifu & Ian Ramon, te invita sa petreci 3 ore de relaxare, vindecare si buna dispozitie !

Daca esti o persoana care este interesata de cresterea gradului de sanatate emotionala, mentala si fizica, daca esti aceea persoana interesata de sanatatea familiei si a personalor dragi si daca cauti solutii pentru a-i ajuta, atunci acest eveniment este pentru tine !
Vino la acest concert unic sa celebrezi cu alti 999 de oameni bucuria adevarata care ne hraneste sufletul prin vibratii magice si fascinante ale armoniei cu Constiinta Universala !
www.devapremalmiten.ro

Mai multe detalii: http://devapremalmiten.ro/

Pret bilet: 197 - 297

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1082
diana bordianu

Adaugat in urma cu 3130 zile, 21 Sep. 2015

Adaugat de TeatrulRosu

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1824

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .